Autor Societat
29 Setembre 2015 a 15:00

Actuavallès continuarà gestionant el servei municipal Sabadell Sostre

El recurs ofereix un habitatge d’estada limitada per a l’atenció i seguiment de ciutadans sense sostre

Actuavallès

Actuavallès

Actuavallès continuarà encarregant-se de gestionar el servei Sabadell Sostre, d’atenció i seguiment a persones en situació d’exclusió residencial. La Junta de Govern Local va adjudicar ahir el contracte administratiu que ho farà possible. El contracte té una durada d’un any i l’import de 52.700 euros. Es dóna continuïtat a un recurs destinat a persones sense sostre per millorar la seva qualitat de vida i facilitar-los el procés d’integració.

Sabadell Sostre té de 4-5 places residencials de titularitat municipal. Els usuaris accedeixen per un temps a l’habitatge i se’ls acompanya en el procés de promoció personal i social. El servei dóna suport en el manteniment o rehabilitació d’hàbits personals i de convivència.

El projecte s’adreça a persones que es troben en situació vulnerable, però amb un pronòstic de promoció personal. Per aquesta raó, l’entrada a l’habitatge, l’estada i la sortida cap a altres recursos han de venir marcades per un pla d’intervenció social  amb els serveis socials bàsics municipals.

Paral·lelament a l’atenció i seguiment dels residents de Sabadell Sostre el recurs dóna atenció a unes 40 persones que requereixen un suport intensiu que els permeti millorar l’autonomia personal.

Que Actuavallès sigui al capdavant de la gestió reforça l’estratègia d’articulació necessària per millorar la qualitat de la intervenció i el caràcter social del projecte. És una entitat amb àmplia experiència en el desenvolupament d’accions preventives i assistencials, centrades en l’atenció a persones amb VIH i molt dedicada a l’exclusió social i la pobresa.

Switch to mobile version