Autor Cinema, teatre i televisió
14 Agost 2015 a 16:00

TRACERS

Keyart_TracersAquesta setmana arriba a les cartelleres dues pel·lícules d’acció, un drama-comèdia i un thriller. Sobre el parkour ens arriba una pel·lícula plena d’acció, Tracers. També arriba el trhiller protagonitzat  per Jeffrey Donovan, Extinction, i una pel·licula sobre l’època més coneguda de l’espionatge, la Guerra Freda, amb Operación U.N.C.L.E. La última estrena es per un drama-comèdia, Y de repente tu.

EXTINCTION

THRILLER.Director: Miguel Ángel Vivas. Repartiment: Ahna O’reilly, Clara Lago, Jeffrey Donovan, Matthew Fox

Patrick, Jack i Lu viuen en tranquil·litat en un racó oblidat, amb neus perpetues, després que una infecció convertís a la major part de la humanitat en criatures salvatges. Toi així, alguna cosa va passar entre Patrick i Jack i existeix un profund odi entre ells, però quan tornen a aparèixer les criatures hauran de deixar enrere aquest rencor que es tenen per protegir allò que estimen més.

TRACERS

ACCIÓ. Director: Daniel Benmayor. Repartiment: Marie Avgeropoulos, Taylor Lautner

Un missatger recórrer els carrers de nova York amb la seva bicicleta. Ell és el més ràpid en fer arribar els paquets. Un dia es sense voler-ho es veu amenaçat per una banda del crim organitzat. Però la seva vida canvia quan xoca amb una atractiva noia que li ensenyarà el món del parkour.

Y DE REPENTE TU

DRAMA-COMEDIA.Director: Judd Apatow. Repartiment: Amy Schumer, Bill Hader, Brie Larson

Amy és una dona periodista que desconfia totalment dels homes i s’oposa, des de petita, per influència del seu pare, a la monogamia. Però arriba un dia que s’enamora de l’home a qui dedica un article, un metge d’èxit que fa que Amy es replantegi les seves creences i estil de vida.

OPERACION U.N.C.L.E

ACCIÓ. Director: Guy Ritchie. Repartiment: Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Hugh Grant, Jared Harris, Christopher Sciueref, Susan Gillias, Luca Calvani, Nicon Caraman

Explica les aventures d’un grup d’agents secrets russos i nord-americans durant l’època de la Guerra Freda

Switch to mobile version