Autor Societat
1 Agost 2015 a 14:00

L’ACA aprova una línia de subvencions de 300.000 euros per a municipis amb problemes de subministrament

Embassaments // Foto: Sergi Colomer

Embassaments // Foto: Sergi Colomer

El consell d’administració de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) va aprovar el passat dilluns una línia de subvencions pressupostada en 300.000 euros que seran destinats a tots aquells municipis catalans amb problemes de subministrament i que serviran per aportar el 50% del cost total en la contractació de camions cisterna per garantir el proveïment d’aigua potable, així com també la possibilitat d’executar obres d’urgència equivalents.

Actualment els embassaments es troben aproximadament al 75% de la seva capacitat, però la sèquia en diverses comarques dels darrers mesos pot provocar que localitats que no estan connectades a xarxes supramunicipals i que, degut a la falta de pluges o al fet de disposar d’una font d’abastament vulnerable, tinguin problemes de subministrament.

Aquest acord es publicarà al DOGC del mes de setembre i les subvencions s’aplicaran durant tot el 2015.

Switch to mobile version