Autor Cultura
28 Agost 2015 a 17:00

La Festa Major de Sant Quirze del Vallès agrupa més de 100 activitats

Festa Major basada en la tradició, les entitats i la cultura

Festa Major Sant Quirze

Festa Major Sant Quirze // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Quirze

Ahir es van inaugurar dues exposicions a la sala nova de la Patronal. Seguidament es va donar el tret de sortida oficial de les festes.

Avui serà el dia en que les festes al carrer es faran més visibles. Dues activitats seran les encarregades de l’inici del #SQVdeFesta la inauguració de l’exposició 20 anys de cooperació i un espectacle infantil a la plaça d’Anselm Clavé.

20 anys de cooperació

La solidaritat serà l’estrella destacada a la FM2015 degut a que les entitats solidàries seran les encarregades de fer el pregó i desgranar els 20 anys d’experiència de la mesa de Cooperació.

Dissabte

Dissabte serà el dia dels esports: Futbol, bàsquet, voleibol, rugbi, zumba, handbol, tennis taula o escacs. També es podrà gaudir de l’espectacle en anglès, de les portes obertes de Ràdio Sant Quirze o de la mostra de pintures del Cercle. Els més petits tindran també l’oportunitat de refrescar-se amb un bany d’escuma.

Dissabte tarda es realitzarà el concurs d’entrepans. I per la nit hi haurà diverses opcions, Diables, espectacle d’humor amb Peyu.

Diumenge

La cursa Popular és un dels actes més destacats del matí de diumenge. El punt de sortida serà l’avinguda Pau Casals. Els mercats hippies i ecològic juntament amb els escacs gegants formaran l’ambient de matí de Festa Major. En relació als esports l’handbol continuarà amb la copa Sant Quirze i el partit de veterans.

Dilluns, final de festa

Dilluns al matí els nens i nenes podran gaudir dels inflables a les Morisques, i a la tarda de les exhibicions de dansa i country. Per concloure la festa es realitzarà la tradicional botifarrada a càrrec de les entitats locals.

Switch to mobile version