Autor Societat
11 Agost 2015 a 10:00

Justícia ofereix 193 places públiques

Són per cobrir l’àmbit de l’execució penal

Justícia // Imatge del web pixabay

Justícia // Imatge del web pixabay

El Departament de Justícia obre el procés per cobrir 193 places de l’àmbit de l’execució penal i per crear la borsa d’interins de l’Administració de justícia amb candidats nous en disposició de començar a treballar immediatament, segons les necessitats dels jutjats de Catalunya. En l’àmbit de l’execució penal, s’ofereixen 70 places d’assistents socials, 80 de psicòlegs i 43 per a titulats en dret.

Es tracta de la primera oferta d’ocupació pública aprovada pel Govern català des de l’any 2011, en què la provisió de llocs de treball a l’Administració de la Generalitat es va aturar com a conseqüència de les mesures de contenció pressupostària aplicades arran de les adverses condicions del context econòmic. Així mateix, a l’efecte de continuar contribuint a la inclusió i inserció laboral de les persones discapacitades, es reserven més del 5 % de les places per a persones amb discapacitat.

Justícia obre també el procés selectiu per a la constitució de les borses de personal interí dels cossos de metges forenses, de gestió processal i administrativa, de tramitació processal i administrativa i d’auxili judicial. En total, 850 persones seguiran el curs de formació per formar part de la borsa i estaran en disposició d’incorporar-se immediatament als jutjats de Catalunya segons les necessitats que s’hi presentin.

D’aquest curs, se’n faran diferents edicions al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i els aspirants hi seran convocats d’acord amb l’ordre de puntuació obtinguda. Un cop superat el curs, s’haurà de realitzar un període de pràctiques si no s’ha fet prèviament.

Switch to mobile version