Autor Cultura
28 Agost 2015 a 13:00

Festa Major Matadepera 2015

El programa inclou activitats per a tota la població

Ajuntament Matadepera

Ajuntament Matadepera // Imatge extreta de Wikicommons

Ahir dijous 27 d’agost va començar la festa major de Matadepera. El programa compte amb varies activitats noves.

Dijous 27 d’agost

A les 5 de la tarda hi va haver el taller de grafittis organizat pel Punt Jove de Matadepera. De 6 a 8 del vespre a la Plaça Baldiró es va realitzar l’exhibició de bici trial a càrrec de Pol Cabrñe, Carlos Sazatornil i Joan Torres. De 6 a 8 del vespres a la Plaça de l’Església es va fer el magazín d’estiu que recorre tot el territori cercant històries País KM.  A les 7 de la tarda, al Casal de Cultura es va inaugurar la mostra d’art la qual romandrà oberta els dies 27 d’agost fins a l’1 de setembre. A dos quarts de nou del vespres a la carretera de Terrassa es va iniciar els tastets de les entitats on es podia sopar a les carpes de diferents entitats de Matadepera. A les 10 de la nit a la Plaça del Casal de Cultura Màgia i humor per a petits i grans amb el Mag Lini. I finalment, el dia va acabar a les 3 de la matinada amb diferents entitats joves que obrien carpes amb actuacions musicals al carrer Enric Genescà.

Divendres 28 d’agost

A dos quarts de 9 del matí començarà el Torneig de gols de la Festa Major. A dos quarts de 12 del migdia s’iniciaran els jocs infantils a la Plaça de Cal Baldiró. A les 5 de la tarda  hi haurà la baixada de vehicles sense motor per a nens al carrer de la Castellassa. I a les 6 es realitzarà la versió per a adults.

A dos quarts de 8 del vespres hi haurà el repic de campanes per tal de convidar el poble a la Festa Major. I a tres quarts de 8, al balcó de l’Ajuntament, es farà el pregó de Festa Major. I a les 8, a la plaça de l’Ajuntament, es donarà pas al Cercavila.

Novament, a dos quarts de 9 del vespre, es realitzarà el tastet de les entitats. A dos quarts d’onze de la nit, a la plaça del Casal, es donarà pas al Swing party. I de 12 a 5 de la matinada novament les entitats joves obriran carpes amb actuacions musicals.

Dissabte 29 d’agost

Novament, a dos quarts de nou del matí es realitzarà el torneig de golf de la Festa Major. De 9 a 11 es faran les miniolimpiades de Festa Major a la pista poliesportiva del Complex de les Piscines Municipals. A les 9, es sortirà de la Plaça de l’Església per fer un tomb d’una duració aproximada de 3 hores.

A les 10 del matí es realitzarà una concentració de vehicles clàssics i antics. A dos quarts d’onze el campionat de petanca de Festa Major. I d’11 a 13h hi haurà el torneig de futbol sala. A les 11 hi haurà la taula de solidaritat la qual consisteix en una mostra de les entitats solidàries de Matadepera. A la mateixa hora al Parc Pep Ventura hi haurà Moments dedicats a la meditació. Paral·lelament al passatge del Rellotge hi haurà l’art al carrer; a la plaça del Casal de Cultura es portarà a terme el Concurs de totxos i maquetes.

A dos quarts de 6 hi hauran dues activitats artístiques, un taller de dibuix amb cavallet i un de fang. A les 6 donarà inici la Cursa popular de Matadepera 2015. A les 6 de la tarda es representarà l’espectacle familiar “campi qui pugui”, i seguidament hi haurà la Festa de l’espuma.

A dos quarts de 7, al complex de les Piscines Municipals, hi haurà l’espectacle de música i skate Skate Jam. A les 7 a la plaça del Casal es realitzarà la ballada de sardanes amb la cobla contemporània.

A les 8 del vespres es farà el sopar de germanor i, novament de 12 a 5 de la matinada es farà la festa per als més joves.

Diumenge 30 d’agost

A dos quarts de 9 torneig de golf. De 9 a 10, a la plaça de l’Ajuntament hi haurà la plantada de gegants. A les 10 el XV open BTT infantil i juvenil. A les 11 novament hi haurà l’art al carrer.

A les 11 del matí gràcies al club de Billar de Matadepera hi haurà un torneig de Billar. A les 11 del matí a l’església Parroquial de Sant Joan Baptista es realitzarà l’Ofici solemne. D’11 a 12 hi haurà l’intercanvi d’un tast dolç.

A les 12 del mig dia hi haurà el torneig de Frontó. A dos quarts de 12 el gran cercavila de Festa Major. A partir de les 4 de la tarda hi haurà un seguit de partits de futbol amateurs.

A les 4 de la tarda hi haurà la gran animalada amb la sortida des de la Plaça de l’Ajuntament.

A les 5 començarà la tarda de jocs amb Bridge, Tarda d’Scrabble, Escacs, Trencaclosques per a grans i petits, golf, espectacle de circ, tomb a la fresca, futbol sala.

A les 10 de la nit hi haurà la cantada d’havaneres i la nit “Chill out”.

Dilluns 31 d’agost

Al llarg del dia hi haurà el torneig de golf. A les 10 del matí es portarà a terme el XXXVI concurs de pintura infantil. A les 12 es farà el Vermut per a la gent gran. A les 5 es farà la passejada amb ruc, a les 6 el repartiment de premis. A un quart de 7 hi haurà la Xocolatada a la plaça Acàcies.

A dos quarts de 7 de la tarda hi haurà la cursa de rucs i a dos quarts de 8 del vespres la missa de difunts. A dos quarts de nou es farà la lectura de poemes. A les 10 hi haurà l’espectacle piromusical.

 

Altres activitats

Del dimecres 2 al dissabte 3 de setembre hi haurà el torneig d’hoquei sala. El dijous 3 hi haurà l’audiovisual: Sardenya, una illa per descobrir. El dissabte 5 es realitzarà el campionat d’halterogilia de Festa Major i el concert de Cant coral de Festa Major.

El diumenge 6 hi haurà l’acte de l’11 de setembre  i  el teatre per a gent gran. Divendres hi haurà les jornades internacionals folklòriques de Catalunya. I diumenge la XXX ronda de Matadepera.

Switch to mobile version