Autor Societat
30 Agost 2015 a 14:00

El Govern inicia el nou Pla de la FUE 2015-2017

L’objectiu és reduir les barreres administratives a les empreses i emprenedors

 

Canal Empresa // Imatge del web Xepta

Canal Empresa // Imatge del web Xepta

 

El Govern ha aprovat el Pla de la Finestreta Única Empresarial (FUE) 2015-2017, una iniciativa que dóna continuïtat al Pla d’Implantació de la FUE (2011-2014), amb l’objectiu de reduir les barreres administratives a les empreses i emprenedors i facilitar la posada en marxa d’activitats econòmiques.

Aquest Pla vol donar visibilitat i proximitat als resultats de la simplificació, a la vegada que recull un conjunt d’actuacions amb impacte en l’activitat econòmica en línia amb el desplegament de la llei de Simplificació de l’activitat administrativa de l’Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d’impuls de l’activitat econòmica.

 

El Pla pivota al voltant de les línies d’actuació. Per una banda, aprofundir en el canvi de model de la relació entre les empreses i l’Administració, millorar la regulació i la simplificació administrativa i implantar els canvis organitzatius. També consolidar i incrementar el catàleg de tràmits de la FUE.

També implantar la FUE al món local, aquest punt és clau per assegurar que es disposa d’una  finestreta única empresarial ja que ha començat a actuar en determinats municipis com a xarxa interadministrativa que té la finalitat de facilitar la gestió dels procediments administratius competència de les diferents administracions públiques, a les persones emprenedores, empresàries i intermediàries, al llarg de tot el cicle de vida de l’empresa.

 

 

A més consolidar i promoure el Canal Empresa i donar a conèixer el model de relació entre empreses i administració.

 

Switch to mobile version