Autor Societat
1 Agost 2015 a 12:00

El Govern destina 4,5 milions d’euros a actuacions de caràcter social

També d’educació en el lleure, voluntariat i promoció de la cohesió social

Joves // Imatge del web Xarxanet.org

Joves // Imatge del web Xarxanet.org

El Govern ha acordat destinar 4.502.500 euros a les actuacions que sis entitats d’infants i joves desenvolupen en l’àmbit de l’educació en el lleure, el civisme, l’associacionisme, el reforç del voluntariat i la promoció de la cohesió social. Aquesta quantitat es distribuirà entre Escoltes Catalans, Esplais Catalans (Esplac), la Fundació Catalana de l’Esplai, els Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, la Fundació Pere Tarrés i la Coordinació Catalana de Colònies, Casals i Clubs d’Esplai.

Els ajuts s’emmarquen en el desplegament de l’acord que les sis entitats beneficiàries i la Generalitat van subscriure el 2012 en relació amb l’educació en el lleure. En els darrers anys, els convenis anuals que regulen la concessió de les subvencions han permès, a més, incorporar el foment d’actuacions per combatre els efectes de la crisi en la infància i l’adolescència. Amb l’acord adoptat pel Govern es corrobora la voluntat de continuar aquesta col·laboració amb les entitats, mantenint el foment de les actuacions per combatre els efectes de la crisi.

Switch to mobile version