Autor Societat
1 Juliol 2015 a 17:00

Tercera edició del Cafè d’Aventura: III Fòrum d’Emprenedoria

Tindrà lloc el 9 de juliol al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta a Sabadell

Cafè d'Aventura // Imatge del web de iSabadell

Cafè d’Aventura // Imatge del web de iSabadell

El proper 9 de juliol al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta a Sabadell  es presenta el Cafè d’Aventura: III Fòrum d’Emprenedoria adreçat a impulsar els projectes d’empreses i de persones emprenedores. A través d’aquesta jornada s’oferirà a participants seleccionats la possibilitat de presentar els seus projectes empresarials i conèixer altres experiències amb les qual poder fer negoci.

Aquesta iniciativa s’executa des del Vapor Llonch en el marc del projecte Suport i dinamització del sectors dels recursos energètics subvencionar per la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de la Xarxa OniOn i Active Development.

Aquesta activitat esta plantejada per projectes innovadors o amb un alt potencial de creixement o start up, es a dir, per negocis amb valor tecnològic i no més de tres anys d’activitat que es distingeixen per les seves grans possibilitats de creixement.

A partir de les 9 del matí començarà la ronda de presentacions dels projectes seleccionats amb la tècnica d’Elevator Pith impartida pel soci cofundador i director d’Active Development i Professor del departament d’Estratègia i Direcció General d’ESADE Bussines School, Joan Riera.El programa del Fòrum també inclou un espai de networking en el qual hi haurà representants de diferents entitats financeres amb qui poder establir contacte i parlar de diferents vies de finançament. Està confirmada l’assistència de Banc Santander, Banc Sabadell, EconomistesBAN, Crowdinvest, Vanacco, ICF i Crowcube,

 

Per últim, en el decurs del Cafè d’Aventura es donaran a conèixer els noms de les empreses i projectes guanyadors dels premis d’aquesta edició del Cafè Aventura, dividits en la categoria a la Millor Empresa i Millor Idea de Negoci. Un total de 19 candidatures s’han presentat a aquests premis.

Si es vol assistir com a públic s’ha de fer a través del web sabadellempresa.cat

Switch to mobile version