Autor Societat
11 Juliol 2015 a 13:00

La Lliga Protectora d’Animals de Sabadell llança la campanya “Me das unas vacaciones?”

Volen incentivar l’acollida a l’estiu

vancances_cat

La Lliga Protectora d’Animals de Sabadell llança una nova campanya d’acollida sota el títol “Me das unas vacaciones?“.

Degut a les altes temperatures i a l’augment de l’abandonament en les dates estiuenques, els animals que es troben en el refugi ho passen veritablement malament.

En aquest sentit, des de la LLiga Protectora d’Animals de Sabadell volen incentivar l’acollida en aquestes dates a aquelles persones que no se’n vagin de vacances i així poder trencar la monotonia dels animals que es troben en el refugi.

 

Campanya Me das unas vacaciones?

T’has plantejat alguna vegada, si no te’n vas de vacances, acollir un animal d’una protectora durant l’època estiuenca?

Et donem tres bones raons per oferir-te com casa d’acollida en una època amb duríssimes condicions de vida per als animals del nostre refugi:

  1. Si no vas de vacances, pots dedicar una part del teu temps extra a una acollida solidària i donar a un animal del refugi unes “vacances” o un “temps mort” del seu dur i monòton dia a dia i millorar el seu benestar durant la pitjor època de calor.
  2. A l’estiu, no només augmenten les temperatures a nivells impensables, sinó també els abandonaments, i els refugis estan saturats. Acollint un animal a casa teva, ajudaràs als que es queden al refugi a estar més còmodes i a disposar de més espai; en definitiva, a tenir més qualitat de vida i menys risc de baralles.
  3. És una bona oportunitat de conviure amb un animal durant un temps i valorar si pot ser una opció a la llarga per a tu.

Requisits:

Acollida mínima de 15 dies.

Acollida prioritària d’animals amb més problemes de respiració (amb un físic xato, tipus bulldog) animals grans, amb buf cardíac o altres malalties.

T’animes? Estàs interessat?

vancances_cat

 

Switch to mobile version