Autor Política
8 Juliol 2015 a 17:00

La Crida critica el bloqueig de l’oposició excepte UxC a la reducció dels sous del govern

Suposa una reducció del 49% de les despeses del govern

 

L'Ajuntament de Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell // Foto: Sergi Colomer

La Crida per Sabadell considera “injustificat i partidista” el bloqueig escenificat per tota l’oposició excepte UxC en el darrer Ple i ha remarcat la “falta de voluntat política dels que porten anys vivint de la política municipal‘.

L’actitud de la major part dels grups de l’oposició davant la proposta que ha presentat el govern municipal, que implicava la rebaixa del 49% de despeses del govern ha sorprès a la formació d’esquerres que ha recordat que la proposta, que ha estat debatuda en diferents reunions fetes durant la darrera setmana recull diverses esmenes dels grups de l’oposició” i suposa la reducció de les despeses del consistori en un 36%. Així mateix, es mantenen les assignacions als grups de l’oposició i es normalitza la figura de l’assessor polític per a cada grup, amb una “voluntat clara de dignificar la tasca de l’oposició“.

La portaveu de la Crida per Sabadell, Anna Lara, assenyala que la proposta “és de mínims” i respon a una voluntat de canvi expressada a les urnes. També ha volgut recordar que el PSC i CiU al 2011 van aprovar les mateixes retribucions per l’oposició i unes xifres molt més elevades per al govern.

Aquesta contradicció “evidencia que des de l’oposició s’està formant “un bloc immobilista que no pretén arribar a cap acord de ciutat”, sinó que té com a “únic objectiu impedir qualsevol procés de canvi social que faci minvar els seus interessos” ha conclòs Lara.

 

 

 

Switch to mobile version