Autor Waterpolo
15 Juliol 2015 a 13:30

Ivan Gallego deixa el CN Terrassa i fitxa pel CN Sabadell

Busca nous estímuls esportius en un equip que disputarà l’Eurolliga

Ivan Gallego // Imatge cedida pel CN Terrassa

Ivan Gallego // Imatge cedida pel CN Terrassa

El jugador del sènior masculí de waterpolo Iván Gallego deixa el CN Terrassa per emprendre una nova aventura professional al CN Sabadell. Després de tota una vida al conjunt egarenc, el boia de 31 anys busca nous estímuls esportius en un equip que disputarà l’Eurolliga la temporada vinent.

Gallego remarcava que li ha costat moltíssim prendre la decisió. “Porto 20 anys al club (CN Terrassa). És casa meva. Però ja sóc un jugador veterà i em feia il·lusió provar en un altre equip i tenir novament l’oportunitat de competir a Europa, fet que sempre et permet créixer com a waterpolista. Crec que és el moment de viure aquesta experiència. Com es diu ara, tocava sortir de la zona de confort”. El boia terrassenc subratllava que no se’n va a un equip “d’estranys, ni molt menys. L’Eric Marsal, l’Abraham Alcaide i el Miguel Hernando juguen allà i són molt amics meus, de manera que l’adaptació al nou vestidor serà còmoda”.

El capità confessava que marxa “amb pena” i només va tenir paraules d’agraïment per al club on s’ha format i del qual n’ha estat un referent. “Tothom m’ha tractat de forma excel·lent. Sempre he sentit suport i afecte”. Pel tècnic del Terrassa, Dani Nart, la de Gallego serà una “absència difícil de substituir” ja que “Estem parlant d’un jugador que ha deixat empremta, internacional, olímpic, amb una llarga trajectòria, i que, a més, ocupa una posició molt específica. Rellevar un boia sempre suposa un repte”.

Olímpic a Pequín 2008 

Nascut a Terrassa el 13 de febrer de 1984, Iván Gallego ha desenvolupat tota la seva carrera esportiva, jugant en totes i cadascuna de les categories inferiors del CN Terrassa. La seva força imponent en la posició de boia ha esdevingut una de les claus del creixement del equip en els darrers anys. Com a internacional, va fer el cim com a esportista en participar en els Jocs Olímpics de Pequín 2008, on va classificar-se en cinquè lloc amb el combinat estatal. Amb la selecció espanyola, a més, va penjar-se la medalla de plata al Campionat del Món de Roma 2009 i la medalla de bronze al Campionat del Món de Melbourne 2007.

Switch to mobile version