Autor Esports
31 Juliol 2015 a 17:00

Els Falcons Sabadell queden enquadrats en el grup de la “mort”

Igualada, Torelló, Sant Cugat i Esparreguera  seran els seus grans rivals

Ramon Clivillé // Imatge cedida pels Falcons Sabadell

Ramon Clivillé // Imatge cedida pels Falcons Sabadell

Els Falcons de Sabadell han quedat enquadrats en el grup 3 de la Primera Nacional de tennis taula. En aquest grup, considerat “de la mort”, els sabadellencs hauran de jugar contra equips d’altíssim nivell com el CPP Igualada, TT Torelló, UE Sant Cugat, CTT Els Amics de Terrassa, CTT Olot, CTT Borges, CETT Esparreguera, Vic TT, els equips mallorquins CTT Alcúdia i Son Cladera i als eivissencs del Sant Josep Sant Jordi.

Els Falcons Sabadell, que té com a objectiu retornar a la Divisió d’Honor, jugarà contra equips que aquesta última temporada han disputat la fase d’ascens a la categoria de plata quedant-se a les portes de pujar de categoria com són Igualada, Torelló, Sant Cugat i Esparreguera.

És sense cap dubte un grup que es pot qualificar com el grup de la mort. Els tres primers de grup disputaran la fase d’ascens i els tres últims baixaran de categoria. I per pujar és molt important acabar primer per què amb una sola eliminatòria es puja directament en cas de victòria com passa al futbol, ​​en les promocions d’ascens a Segona B i 3a Divisió.

Pere Weisz, Ramon Clivillé i Joan Barberà són el trident que lluitarà per pujar de categoria. Estaran acompanyats pels joves Miquel Muñoz, Andreu Gómez i Martí Folch, que al costat de palistes juvenils com Ivan Ruiz, Alex Sayago i Albert Farrés són el futur més proper del club falconista. Els dos titulars seran Pere Weisz i Ramon Clivillé mentre que Barberà farà funcions de tercer jugador al costat dels jugadors del planter.

 El grup 2 de Primera Nacional comptarà amb l’Olesa, Ateneu 1882, Tramuntana Figueres, Calella, Mataró, Badalona i el Burgos, Oberena, Gasteiz, Lautaro, Irun Leka Enea i Fortuna KE. Un grup més afortunat però amb més desplaçaments, amb quatre equips bascos, un navarrès i el Burgos.

Switch to mobile version