Autor Futbol
29 Juliol 2015 a 14:00

El Sr. Josep Pujol és homenatjat al Camp Municipal de futbol de Sant Quirze del Vallès

Va ser durant un partit benèfic de futbol

Partit benèfic // Imatge cedida pel FC Sant Quirze

Partit benèfic // Imatge cedida pel FC Sant Quirze

Aquest passat diumenge al Camp Municipal de futbol de Sant Quirze del Vallès es va disputar un partit benèfic de futbol on es van recollir 610 quilos d’aliments que aniran al Banc dels Aliments, en la campanya la fam no fa vacances. Unes 200 persones es van donar cita portant cadascú uns 3 quilos per persona per una molta bona cusa. En el partit de futbol benèfic van participar fins a 42 jugadors repartits en el combinat verd i el blanc. El resultat final del partit va ser d’empat a 4 gols.

A més, aprofitant el partit benèfic, on tots els jugadors que va formar part dels dos combinats són de la generació del 87, es va fer un homenatge al Sr. Josep Pujol, l’entrenador que va dirigir a aquests jugadors quan eren petits, amb 5-6 anys, i que han marcat una època al FC Sant Quirze. Va ser un moment molt emotiu i especial. El reconeixement a una gran persona, un excel·lent formador, formador de persones i alhora de jugadors de futbol, però el més important i destacat la seva basant humana.

Tots els presents van destacar la figura de Josep Pujol i tot el que els ha ensenyat quan començavem a xutar una pilota i gaudien d’allò que tan els agradava. El Sr. Josep Pujol és d’aquelles persones anònimes pel públic en general i que són tant i tant necessàries en els clubs esportius per l’ensenyança i l’aprenentatge dels nens que volen fer esport i concretament futbol. Aquesta diada tant especial també ha estat una bona ocasió per retrobar amics, families i jugadors que durant anys han defensat i defensen la samarreta del FC Sant Quirze.

Switch to mobile version