Autor Rugby
31 Juliol 2015 a 14:00

El Sabadell Rugby Club ja podrà entrenar a la ciutat

L’Ajuntament els cedirà el camp de gespa artificial annex a les pistes d’atletisme

Sabadell Rugby Club // Imatge cedida pel Sabadell RC

Sabadell Rugby Club // Imatge cedida pel Sabadell RC

El primer club de rugby de la història de la ciutat de Sabadell podrà, un any i mig desprès de la seva fundació, assolir un dels objectius principals que era entrenar a la ciutat. L’Ajuntament de Sabadell, al que des del club es vol agrair la feina que ha fet, cedirà el camp de gespa artificial annex a les pistes d’atletisme Josep Molins.

Tot i així, de moment només servirà perquè l’equip masculí i femení puguin entrenar perquè els problemes per habilitar el camp per fer-lo oficial encara tardaran un temps. El Sabadell RC seguirà jugant els seus partits oficials al camp municipal de Les Oliveres de Santa Coloma de Gramenet.

Tenir un camp on entrenar a Sabadell farà que el club pugui créixer en tots els àmbits que s’ha proposat: augmentar en nombre els jugadors i jugadores dels equips séniors i començar a preparar el projecte de l’escola de rugby per ensenyar als més petits els valors d’aquest gran esport que és el rugby.

Des del Sabadell Rugby Club volen agrair a Glòria Rubio i  a la resta de responsables de l’Ajuntament per totes les facilitats que ens han donar i que no van ser donades per l’administració anterior. També a la Junta Directiva del club que de manera altruista ha treballat molt per aconseguir tots els objectius.

Switch to mobile version