Autor Política
31 Juliol 2015 a 11:30

El Ple rebutja l’adhesió de Sabadell a l’AMI

El PSC, Unitat pel Canvi, Ciutadans, Guanyem Sabadell i PP van votar en contra

Ple de Sabadell // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sabadell

Ple de Sabadell // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

El primer ple ordinari d’aquest mandat municipal va aprovar per unanimitat ahir la moció presentada pel Grup Municipal de Guanyem Sabadell per l’inici de la municipalització dels serveis públics i la presentada pel Grup Municipal de Ciutadans sobre el futur del Bosc de Can Deu i d’altres actuacions al Rodal de Sabadell.

La moció dels grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), de Crida per Sabadell i de Convergència i Unió (CiU) d’Adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) va ser rebutjada pel ple. Hi van votar a favor els grups d’ERC, Crida per Sabadell i els tres regidors de CDC; en contra PSC, Unitat pel Canvi, Ciutadans, Guanyem Sabadell i PP. S’ha abstingut el regidor d’Unió.

El Compte General corresponent a l’exercici 2014 va ser aprovat i es va donar llum verda al segon expedient de modificació al Pressupost General de l’Ajuntament de Sabadell per l’exercici 2015.

D’altra banda es van fixar les dates de les festes locals per al proper any. D’aquesta manera l’Aplec de la Salut tindrà lloc el 9 de maig i la Festa Major començarà el 5 de setembre.

El Ple també va donar llum  verda als preus del dinar popular de la Festa Major d’enguany, que serà de 2 euros, i de diversos espectacles que es realitzaran durant el primer semestre del 2016, entre d’altres.

Finalment el Ple ha actualitzat el Pla Específic Municipal de la Festa Major de Sabadell, d’acord amb la normativa que regula la Protecció Civil de Catalunya.

Switch to mobile version