Autor Societat
9 Juliol 2015 a 11:30

El Museu del Gas organitza un taller impartit per l’humorista Toni Batllori

El taller tindrà lloc el 12 de juliol a les 11.30h

Museu del Gas // Imatge del web WikimediaMuseu del Gas // Imatge del web Wikimedia

Museu del Gas // Imatge del web Wikimedia

El Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa organitza aquest diumenge 12 de juliol a les 11.30h un taller impartit pel reconegut humorista gràfic Toni Batllori que ensenyarà als assistents a crear un quadern d’estiu personalitzat per guardar tots els records de les vacances.

Toni Batllori Obiols publica cada dia des de fa 20 anys la tira còmica Ninots a la secció de política de  La Vanguardia. Te una llarga trajectòria col·laborant en varis diaris i revistes i l’any 2004 va guanyar el Premi Internacional d’Humor Gat Perich i el premi Junceda. També al 2007 el premi Ciutat de Barcelona de Comunicació i fa poc temps el Premi Nacional de Comunicació en la categoria de Premsa.

La sessió que tindrà una durada d’hora i mitja ja està oberta per a inscripcions a un preu de 2 euros i gratuït en cas dels socis del Museu del Gas. L’objectiu del taller és ensenyar diverses tècniques per a personalitzar el seu quadern d’estiu perquè quedi divertit, creatiu i original.

El Museu de Gas de Sabadell té previst un ampli ventall d’activitats i iniciatives per al públic infantil i adult durant l’estiu per tal de promoure l’ús responsable de l’energia, la preservació del medi ambient i el respecte pel patrimoni industrial.

La programació De diumenge al Museu del Gas tindrà lloc els segons i quarts diumenges dels mesos de juliol i setembre a les 11.30h. Els visitants poden gaudir, fins el 28 de febrer, de l’exposició Hi jugues? Pensem en energia, que permet descobrir els secrets del gas i de l’electricitat com a fonts d’energia a través d’uns espais interactius amb experiments didàctics i divertits desenvolupats pel divulgador científic, Dani Jiménez.

Els dimecres de juliol i agost a les 20h tindrà lloc el Torneig de dramatúrgia del Festival Temporada Alta de Girona que un any més arriba de la mà de la companyia al Galliner. Concretament, el Mirador de l’edifici acollirà les lectures dramatitzades dels nous textos candidats al certament en sessions obertes al públic.

Switch to mobile version