Autor Waterpolo
14 Juliol 2015 a 17:00

El CN Sabadell aconsegueix la tercera posició Campionat d’Espanya Juvenil Femení

Van ser sorprenentment eliminades pel CN La Latina

Jugada del Campionat celebrat a Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

Jugada del Campionat celebrat a Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

El Club Natació Sabadell va classificar-se en tercera posició en el Campionat d’Espanya Juvenil Femení de waterpolo que va tenir lloc a Terrassa entre el 10 i el 12 de juliol.

El CN Sabadell va finalitzar el torneig en tercera posició després de guanyar al CN Terrassa per 9 a 6 en el partit pel tercer i quart lloc. Les sabadellenques van guanyar per 16 a 6 al CN Sant Andreu i per 17 a 6 a l’Escuela Waterpolo Zaragoza.

En quarts de final,el CN Sabadell va guanyar per 11 a 6 al CN Madrid Moscardó i en semifinals van perdre contra el CN La Latina per un ajustat 7 a 8.

El torneig se’l va endur el CE Mediterrani, que va guanyar la final davant el CN La Latina per 5 a 11.

 

CN Terrassa – CN Sabadell  

El CN Sabadell, sorprenentment eliminat en semifinals pel CN La Latina, va adjudicar-se el derbi vallesà per 9 a 6 (3-4, 1-2, 3-0 i 2-0). El Sabadell va arrencar amb força i va situar-se 2 a 0 amb dianes en superioritat numèrica d’Abellán i Cordobés. Les egarenques van restablir l’equilibri en poc més d’un minut mitjançant un penal transformat per Cantero i un llançament col·locat d’Andrea Palomares. Abellán va avançar novament les sabadellenques, però, en el tram final del primer període, el Terrassa va capgirar l’electrònic de la mà d’un tir en jugadora de més de Palomares i d’un espectacular llançament llunyà de Carla Aranda (3-4).

En el segon període, el conjunt egarenc va augmentar mínimament la renda. Cordobés va empatar al minut i mig de joc després d’una acció que va suposar la tercera exclusió d’Aranda. La resposta local, esplèndida, va portar el segell de l’esquerrana Mireia Tutusaus, que va batre Terrado per partida doble abans del descans (4-6). Abans de l’equador, el CN Terrassa es va quedar sense una jugadora determinant, Cristina Cantero.

A la represa, el CN Terrassa va decaure físicament. Ariño va retallar distàncies només començar el tercer període. Tot seguit, Cordobés va empatar a sis de penal. El Sabadell va recuperar la iniciativa de la mà de Cordobés, que va batre Domene en home de més (7-6). Encara al tercer quart, les egarenques van perdre una quarta jugadora per exclusions, Marta Samper.

Amb només vuit jugadores disponibles, el Natació no va poder redreçar el camí. Les de Jordi Millán van tancar la defensa sobre Anna Roldán i les egarenques no van trobar alternatives ofensives. El Sabadell va sentenciar en el darrer quart amb dues dianes més, obra de Casado i Hidalgo.

 

Classificació final 

1r CE MEDITERRANI

2n CN LA LATINA

3r CN SABADELL

4t CN TERRASSA

5è AR CONCEPCIÓN CIUDAD LINEAL

6è CN MADRID MOSCARDÓA

7è CN SANT ANDREU

8è CN SANT FELIU

9è CN RUBÍ

10è CW MARBELLA

11è EW ZARAGOZA

 

Millor portera: Andrea Domínguez (CE Mediterrani)

Millor jugadora: Alejandra Aznar (CE Mediterrani)

Switch to mobile version