Autor Economia
13 Juliol 2015 a 09:00

CaixaBank escollit Best Bank in Spain 2015 per Euromoney

El guardó ha valorat la seva capacitat de creixement i innovació

CaixaBank // Imatge cedida per CaixaBank

CaixaBank // Imatge cedida per CaixaBank

CaixaBank, líder del mercat espanyol per quota de negoci, ha estat escollit per la publicació Euromoney Best Bank in Spain 2015. És la tercera vegada que CaixaBank aconsegueix aquest reconeixement valorant el lideratge de CaixaBank al mercat espanyol amb la gestió prudent gestió financera i la seva estratègia de creixement rentable gràcies a la capacitat tecnològica i d’innovació.

El premi es va lliurar en una gala celebrada a Londres amb representats de les principals entitats financeres de tot el món. Euromoney Magazine va destacar el paper de CaixaBank pel que fa a la consolidació del mercat espanyol a través de les integracions. La publicació britànica va reconèixer la solvència del banc que es situa entre els 10 millors de l’Eurozona amb un CET1 de 12,1% al març de 2015.

CaixaBank compta actualment amb 14 milions de clients, 5400 oficines i uns actius de 356.000 milions d’euros. El president de CaixaBank, Isidre Fainé, considera: “Aquest guardó suposa un nou estímul per continuar treballant amb prudència, sentit d’anticipació, professionalitat i responsabilitat per oferir el millor servei als nostres clients, els quals, gràcies a la seva confiança, ens han fet mereixedors d’aquest premi”. Per altra banda, el conseller delegat, Gonzalo Gortázar, ha assenyalat: CaixaBank està aprofitant la seva gran capacitat d’innovació per mantenir el seu lideratge al mercat espanyol, avançant en el procés de digitalització de la banca i oferint un servei que combina la multicanalitat amb la mobilitat i la implantació de noves eines comercials i de gestió”.

Euromoney Magazine va destacar també la tasca de CaixaBank en innovació i tecnologia per millorar la qualitat de servei. CaixaBank entén la innovació com un mitjà per proporcionar el millor servei de qualitat als clients i manté una aposta decidida per a la seva contínua millora. Tot aquesta innovació han demostrat ser factors diferenciadors clars i d’èxit al sector per assegurar una posició del lideratge. Tot això, sense oblidar els valors fundacionals i el fort compromís social de CaixaBank, que comparteix amb el seu accionista majoritari, la Fundació Bancària la Caixa, la primera fundació d’Europa i tercera del món, amb un pressupost anual de 500 milions d’euros

Els Premis a l’Excel·lència de la revista Euromoney són dels reconeixements més prestigiosos del sector financer com a Best Bank Euromoney premia a aquelles institucions del sector financer que demostren “lideratge, innovació i impuls dins els mercats en què destaquen.

Switch to mobile version