Autor Cinema, teatre i televisió
8 Juliol 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 8, dijous 9 i divendres 10 de juliol

Tyrant

Tyrant

Dimecres

Antena 3

A les 21:45h Cara Delevigne anirà a El Hormiguero

Una de les supermodels del moment visitarà el plató de Pablo Motos per presentar el seu primer paper protagonista a un film

Cuatro

A les 22:35h s’estrena Tyrant

Drama ambientat en un país imaginari d’Orient Mitjà anomenat Abbudin. Barry, un pediatre que resideix a Estats Units, és el fill petit del dictador que dirigeix aquest país. Barry va decidir abandonar la seva llar fa anys i ara viu com un nord-americà més al costat de la seva família: la seva dona Molly i els seus dos fills adolescents.

————————————————–

Dijous

La Sexta

A les 22:30h cine amb Alicia en el país de las Maravillas

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Tim Burton i amb la interpretació de Mia Wasikowska, Johnny Depp, Anne Hathaway

Inspirada en l’obra homònima de Lewis Carroll. Alicia, una jove de 19 anys, acudeix a una mansió victoriana per assistir a una festa de l’alta societat.

Antena 3

A les 21:45h Arturo Valls i María León aniran a El Hormiguero

El presentador i l’actriu visitaran el plató de Pablo Motos per parlar del seu nou film

TVE

A les 22:30h cine amb Red de mentiras

Estrenada l’any 2008 sota la direcció de Ridley Scott i amb la interpretació de Leonardo DiCaprio, Russel Crowe i Mark Strong

Basada en la novel·la del columnista del Washington Post David Ignatius. Roger Ferris és un operatiu de la CIA al que sempre manen a les més complicades operacions en qualsevol part del món. La seva vida depèn sovint de la veu que escolta a l’altre costat de la línia segura de telèfon, la del veterà Ed Hoffman. Mentre dissenya estratègies des d’un portàtil als afores d’un barri residencial, Hoffman segueix la pista d’un perillós terrorista que ha organitzat una campanya d’atemptats amb bombes. Per fer sortir a la llum al terrorista, Ferris es veurà obligat a introduir-se al seu tèrbol món…

————————————————–

Divendres

TV3

A les 21:55h cine amb Terminator Salvation

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Mc G i amb la interpretació de Christian Bale , Sam Worthington i Anton Yelchin

Nou lliurament de la saga de Terminator, que transcorre en 2018, després del dia del Judici Final. John Connor és l’home destinat a liderar la resistència dels éssers humans contra Skynet i el seu exèrcit de Terminators. Però la vida de Connor es veu alterada per l’aparició de Marcus Wright, un desconegut que afirma haver estat en el corredor de la mort i haver conegut al seu pare. En una carrera contrarellotge, Connor ha d’esbrinar si Marcus ha estat enviat des del futur o rescatat del passat. Mentre, la Resistència prepara l’atac final contra el centre d’operacions de Skynet.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version