Autor Esports
1 Juliol 2015 a 12:00

Alberto Seoane campió d’Espanya en la competició per a persones amb discapacitat física

S’ha penjat la medalla d’or després de superar la final per 3 jocs a 1

Alberto Seoane // Imatge cedida per Club Falcons Sabadell

Alberto Seoane // Imatge cedida per Club Falcons Sabadell

El palista del Falcons Sabadell, Alberto Seoane, s’ha proclamat campió d’Espanya de la classe 6 en la competició per a persones amb discapacitat física que s’ha celebrat en la localitat andalusa de Antequera.

Alberto Seoane, actual número 9 del mon i amb el clar objectiu d’esta en els Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro del 2016, s’ha penjat la medalla d’or en el certament nacional després de superar a la final a Amalio Castillo per 3 jocs a 1. El falconista es va adjudicar el primer set amb un 22-20, cedit en el segon per 10-12, i va guanyar el tercer per 12-10 i amb l’avantatge de dos jocs a dos va certificat el triomf guanyant per 11 a 7 el quart set.

En les semifinals va guanyar a José Luis Sánchez i en la fase de grups va vèncer a Mario Rodríguez per 3-0 i a Enrique García per 3-0. A més va competir en la classe 6 en la modalitat individual on va aconseguir els quarts de final. Es va enfrontar al millor, Juan Bautista Pérez, exjugador d’elit i amb un talent espectacular. Seoane va perdre per 3 jocs a 0.

També van pujar al pòdium en el Campionat d’Espanya de tenis taula María Ballester i Elena López en la modalitat de dobles femenins en la categoria sub-23. En la fase individual Maria Ballester va arribar a quarts de final i Elena López no va arribar fins octaus.

Switch to mobile version