Autor Waterpolo
30 Juny 2015 a 14:00

Vuit jugadores del CN Sabadell són convocades amb la selecció espanyola de waterpolo

Participaran en un stage amb Rússia

Waterpolo Sabadell

Pilota de Waterpolo // Imatge del web del CN Sabadell

Diverses jugadores de clubs catalans han estat convocades amb la selecció espanyola absoluta femenina per participar en un stage amb Rússia que es celebrarà fins dissabte a Madrid. El seleccionador Miky Oca ha elaborat una llista de divuit jugadores, entre les quals es troben Marta Bach (CN Mataró), Anna Espar (CN Sabadell), Laura Ester (CN Sabadell), Judith Forca (CN Sabadell), Maica Garcia (CN Sabadell), Irene González (CN Rubí), Paula Leitón (CN Terrassa), Laura López (CN Mataró), Beatriz Muñoz (CN Rubí), Matilde Ortiz (CN Sabadell), Jennifer Pareja (CN Sabadell), Pilar Peña (CN Sabadell), M. Elena Sánchez (CN Sabadell) i Roser Tarragó (CN Mataró).

Altres convocades han estat Clara Espar (CE Mediterrani), Andrea González (CN Madrid Moscardó), Patricia Herrera (CN Madrid Moscardó) i Lorena Miranda (CW Dos Hermanas).

Switch to mobile version