Autor Esports
22 Juny 2015 a 11:30

Els veterans dels Falcons es queden a les portes del triplet

Acaben tercers al Campionat de Catalunya de Calella

Falcons Veterans

Tots els veterans participants al Campionat // Imatge cedida pel Falcons TT

Ben a prop s’ha quedat el primer equip veterà dels Falcons TT d’aconseguir el triplet. Al títol de lliga i al Campionat d’Espanya li ha faltat el Campionat de Catalunya que s’ha disputat aquest cap de setmana a Calella (El Maresme). El triplet format per Joan i Mònica Weisz i Joan Barberà van caure a les semifinals contra un fort Vic TT per 3-1. Amb tot, van acabar pujant al podi ja que van guanyar el partit pel tercer i quart lloc.

D’altra banda, el segon equip veterà va proclamar-se campió de la consolació del mateix campionat. L’equip format per Ballester, Cano, Carol i Menéndez van estar a punt de passar de la fase de grups i ho haguéssin aconseguit de no ser per dues derrotes en dos partits ajustats que van impedir-ho.

Switch to mobile version