Autor Societat
30 Juny 2015 a 14:30

Tot a punt per la Festa Major de Barberà

El programa es va presentar divendres passat

Festa Major de Barberà del Vallès // Imatge cedida per l'Ajuntament de Barberà

Festa Major de Barberà del Vallès // Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà

La plaça de la Vila de Barberà del Vallès es va omplir de gom a gom el passat divendres per conèixer el programa de la Festa Gran de la ciutat. En aquest acte de presentació, que va ser molt participatiu i en el que van col·laborar totes les entitats de la Comissió de Festes, es va poder gaudir de la música i la festa de la Batucada Arrítmia de Barberà del Vallès.

Aproximadament una vuitantena de persones va sortir a la plaça amb les samarretes de la Festa Major de Barberà, i ja en van ser moltes les que van comprar el mocador solidari. Un mocador que es vendrà cada dia de la Festa Major a la plaça de la Vila i els beneficis del qual aniran destinats al banc d’aliments de Barberà del Vallès.

El jovent barberenc va poder gaudir fins gairebé la una de lamatinada del ja tradicional correbars de l’Espai Jove i de la música dels Dj Lok-Ti-Tek. Van participar-hi les entitats de l’Espai Jove de Festa Major que van realitzar un recorregut des de la plaça de la Vila, Consell de Cent, Pere Sanfeliu, Consell de Cent, Ronda de l’Est, Carretera de Barcelona, Plaça de la Cooperativa, Sant Pere, fins carrer Escultor Llimona, i van acabar la festa a la plaça de la Vila.

 Programa de Festa Major

Switch to mobile version