Autor Economia
27 Juny 2015 a 18:00

Surten a la venda els bitllets pel sorteig de la Grossa d’enguany

Es podran localitzar i reservar els números per internet

Aquest any hi haurà un 20% més de possibilitats que toqui la Grossa que no pas el Gordo de Navidad

Aquest any hi haurà un 20% més de possibilitats que toqui la Grossa que no pas el Gordo de Navidad // Imatge del web de la Generalitat de Catalunya

Els bitllets de la Grossa de Cap d’any 2015 ja es poden adquirir als 2.200 punts de venda que actualment comercialitzant la resta de productes de la Loteria de Catalunya. A més, com l’any passat, es podran adquirir també a les principals marques de distribució (Bon Preu, Caprabo, Condis, Carrefour, El Corte Inglés, Repsol, etc.) així com a establiments aportats per les associacions i fundacions del sector del comerç de Catalunya.

Enguany s’ha fet un nou disseny del col·leccionable de 4 bitllets,  que compten amb les més avançades mesures de seguretat. La sortida ha estat una tirada de 40  milions d’euros. Cada número compta amb 100 bitllets de 5€, per la qual cosa l’import disponible d’un mateix número és de 500€.

Loteria de Catalunya ha introduït enguany una altra novetat, i és que dissenyarà i imprimirà sense cost, les participacions de les entitats que ho desitgin. Les associacions que estiguin interessades a fer-ne poden dirigir-se a un punt de venda de Loteria de Catalunya, entrar a la pàgina web de La Grossa, enviar un correu electrònic a participacionsgrossa@gencat.cat o trucar al 93 554 74 40 i sol·licitar la reserva.

A més, en el nou web de la Grossa es podran localitzar números i punts de venda sobre el plànol introduint el codi postal. Aquells números que encara no s’hagin distribuït es podran reservar, així com també es podrà comprar per Internet el número desitjat. Està previst que la compra online comenci a mitjans del mes de juliol amb tots els números disponibles.

Amb la venda dels bitllets, també arrenca la campanya d’estiu, que enguany tindrà com a eslògan principal “No deixis per demà el que puguis fer avui”, per tal de recordar que ja es poden adquirir els números de loteria. A més, aquest lema conviurà en diferents suports amb “Aquest estiu, fes-la Grossa!”, i la icona de al capgrossa continuarà sent la protagonista de la campanya i aquest estiu visitarà poblacions d’arreu del principat.

Pel que fa als premis, enguany hi tronarà a haver 5 grans premis. El primer estarà premiat amb 20.000€ per euro jugat, és a dir 100.000€ al bitllet de 5€. El segon premi atorgarà 6.500€ per euro jugat, 32.500€ al bitllet de 5€. El tercer, 3.000€ per euro jugat, 15.000€ al bitllet de 5€. El quart, 1.000€ per euro jugat, 5.000€ al bitllet de 5€. I el cinquè de 500€ per euro jugat o 2.500€ per bitllet de 5€ premiat.

Enguany també es mantenen els premis especials a les centenes amb un premi de 25€ el bitllet. Es premiaran els números que tinguin les 3 primeres xifres coincidents en el mateix ordre del sorteig amb els 3 primers dígits de qualsevol dels 5 grans premis. A més, es seguiran premiant les terminacions dels 5 números guanyadors, així com el número anterior i posterior de cadascun d’ells.

Cal destacar que en aquesta ocasió es jugaran 80.000 números, és a dir que hi haurà un 20% més de possibilitats que toqui la Grossa respecte al Gordo de Navidad. El sorteig es celebrarà el 31 de desembre de 2015 i destinarà els seus beneficis a programes socials a Catalunya. Des de l’any 1992, Loteria de Catalunya ha destinat els seus beneficis a programes socials a través del Departament de Benestar Social i Família.

Switch to mobile version