Autor Política
28 Juny 2015 a 17:00

Sabadell constitueix la Junta de Portaveus

Està formada per l’alcalde i representants dels vuit grups municipals

L’Ajuntament de Sabadell // Foto: Anna Sardà

L’Ajuntament de Sabadell // Foto: Anna Sardà

El passat divendres al matí es va constituïr la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sabadell, formada per Juli Fernández, alcalde de Sabadell, i pels portaveus de cadascun dels grups municipals. Els portaveus que formen part de la Junta són Josep Ayuso (PSC), Joan Berlanga (Unitat pel Canvi), Xavier Guerrero (ERC), Glòria Rubio (Crida per Sabadell), Carles Rossinyol (CiU), Joan García (Ciutadans), Marisol Martínez (Guanyem Sabadell) i Esteban Gesa (Partit Popular).

Aquests grups s’han constituït seguint el que marca l’article 70 del Reglament Orgànic Municipal (ROM), que estableix la denominació, normes de funcionament i càrrecs dels grups municipals, i l’article 71, que regula el registre de grups.

La reunió de divendres va permetres iniciar les converses sobre qüestions relacionades amb el funcionament dels òrgans municipals (Ple, Junta de Govern, Comissions Informatives, etc) i temes d’organització dels grups polítics de l’Ajuntament, sempre amb la voluntat final de facilitar l’acció política dels grups municipals.

També es va acordar enllestir la modificació del Reglament Orgànic Municipal elaborada en el darrer mandat, i que hauria d’anar a la seva aprovació al ple amb la major brevetat possible per tal de millorar i agilitar el funcionament del ple.

Switch to mobile version