Autor Futbol
1 Juny 2015 a 11:30

El Sabadell baixa a Segona Divisió B

Certifica el descens en perdre al Molinón contra l’Sporting

Sporting-Sabadell

Trist final per una dura campanya pel CE Sabadell // Imatge del web cesabadell.cat

REAL SPORTING DE GIJÓN 2-0 CE SABADELL

Sporting: Cuéllar; Lora, Luis, Bernardo, Isma, Sergio, Cases (Rachid, 66′), Hugo Fraile, Castro (Pablo Pérez, 76′) , Jony (Santi Jara, 69′) i Guerrero.

Sabadell: Nauzet, Cristian, Olivas, Carlos Hernández, Clerc, Sabariego (Eguaras, 65′), Gato, Tanabe, Roigé, Collantes (Marcos, 68′) i Aníbal (Benja, 52′).

Gols: 1-0 (22′): Castro. 2-0 (30′): Cases.

Àrbitre: Sureda Cuenca (comitè balear). Grogues a Bernardo (Sporting) i Gato, Olivas i Sotan.

La setmana passada l’equip es va quedar tocat al Colombino i ahir es va acabar d’enfonsar. El Sabadell descendeix a Segona B quatre anys després de tornar al futbol professional i acabar així amb una llarga travessia pel desert. L’equip de Juan Carlos Mandiá va caure per 2-0 contra un Sporting que se la jugava per dalt i va esgotar qualsevol opció possible de salvació. D’aquesta manera, el darrer partit de la temporada aquest cap de setmana contra l’Osasuna serà pur tràmit per acabar un any molt complicat per l’entitat arlequinada.

Guanyar i esperar. La premissa era molt difícil d’acomplir. Difícil perquè guanyar al Molinón a aquestes alçades de campionat era tota una proesa i perquè el simple fet de no dependre de si mateix ho complicat tot sempre. La primera part del matx va ser una repetició del que s’ha vist jornada rere jornada i les errades en defensa van matar abans d’hora les opcions arlequinades. Nauzet salvava els mobles en primera instància i Aníbal va aconseguir obrir la llauna, però es trobava en fora de joc en el moment de marcar el 0-1 i l’àrbitre el va anul·lar. El partit estava sent força vistós i obert donades les necessitats de tots dos equips.

Instants després van venir els gols dels asturians. El primer, obra de Castro, al minut 22 en aprofitar un refús de Nauzet. El segon l’aconseguia Cases vuit minuts més tard en culminar la mateixa jugada que sempre castiga al Sabadell: centrada per la banda dreta, desgavell defensiu i el jugador rival entra sol i remata a plaer. El 2-0 al descans ho posava molt difícil perquè, a més, l’Osasuna guanyava el seu partit i la victòria es tornava estèril.

Impotència al segon temps

Amb el 2-0 el Sabadell va morir a l’àrea rival per intentar posar-hi remei. Roigé i Benja van poder escurçar distàncies, però no van veure porteria. L’Sporting, que tenia el matx controlat i se sentia molt còmode sobre la gespa, va disposar d’algunes ocasions al contracop per sentenciar definitivament. El marcador no es va moure més ja que els dos porters, Cuéllar i Nauzet, van estar providencials a l’hora de respondre a les ocasions creades.

Amb el xiulet final es va confirmar el que tothom temia. El Sabadell tornarà a l’infern de la Divisió de Bronze després de quatre temporades a Liga Adelante. Al conjunt vallesà l’acompanyaran el Recreativo de Huelva i el Barça B. L’altra placa de descens se la jugaran Osasuna i Racing de Santander a la darrera jornada de lliga. Els navarresos seran el darrer rival del curs dels de Mandiá i visitaran la Nova Creu Alta diumenge a les 18 h.

Switch to mobile version