Autor Societat
2 Juny 2015 a 16:00

Reempresa participarà al 2n Congrés de Catalunya Emprèn

El congrés comptarà amb més de 10 activitats

Emprenedoria // Imatge del web de Pixabay

Emprenedoria // Imatge del web de Pixabay

El Centre de Reempresa de Catalunya participarà el proper dijous 4 de juny al 2n Congrés de Catalunya Emprèn que organitza l’Agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya.

El Centre de Reempresa hi participarà a través d’un taller centrat a donar a conèixer als emprenedors i emprenedores assistents al Congrés una alternativa a la creació d’empreses tradicional. Els consultors es troben en casos d’emprenedors que ho són per necessitat, no per vocació, i no tenen clar quin tipus de projecte empresarial volen posar en marxar i si el tenen clar, desconeixen els passos que han de seguir o la informació que es necessita. El taller oferirà als assistents escoltar testimonis d’èxit de Reempresa, coneixeran aspectes fiscals, laborals i jurídics de la transmissió, analitzaran casos pràctics reals, i també aspectes a tenir en compte en una negociació o la necessitat d’elaborar el Pla de Reempresa per conèixer la viabilitat del projecte.

El Congrés ja compta amb més de 10 activitats relacionades amb el món de l’emprenedoria. Reempresa és una iniciativa promoguda per la patronal Cecot i la Fundació Privada cp’Ac amb la col·laboració del Departament d’Economia i Coneixement i aportació del fons FEDER i té com objectiu articular un mercat català de la compra-venda de negocis petits.

Switch to mobile version