Autor Societat
8 Juny 2015 a 15:45

Protecció Civil demana extremar les precaucions davant les previsions de pluja del SMC

temps

Foto. Paquita Vallbé

Protecció Civil de la Generalitat DGPC demana extremar les precaucions davant les previsions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), que indiquen l’arribada de tempestes a partir d’aquesta tarda.

L’SMC, informa que a partir d’aquesta tarda es poden superar els 20 l/m2 en 30 minuts, sobre tot a les comarques del Berguedà, Solsonès, Ripollès i Osona. També es poden veure afectades en menor probabilitat les comarques de l’Alt Urgell, Cerdanya, Garrotxa, Bages, Moianès, Selva, Segarra, Anoia, Vallès Oriental i Vallès Occidental.

Ja de cara a demà, les tempestes podrien afectar la zona del Pirineu i Prepirineu, concretament a les comarques del Val d’Aran, Alta Ribagorça, Pallars Sobirà, Alt Urgell, Cerdanya, Berguedà, Solsonès, Ripollès, Osona i Garrotxa.

Des de Protecció Civil de la Generalitat es recomana molta precaució a la ciutadania per l’avís de precipitació intensa i recorda que cal seguir les recomanacions del Servei Català de Trànsit pel que fa a la conducció i augmentar la distància de seguretat entre vehicles i reduir la velocitat en cas de pluja intensa.

Switch to mobile version