Autor Economia
27 Juny 2015 a 14:00

PIMEC reforça els continguts de Bizbarcelona

Es milloraran els adreçats a pimes i autònoms

PIMEC // Imatge cedida per pimec

PIMEC // Imatge cedida per pimec

PIMEC participarà al Bizbarcelona com a partner institucional per donar suport i visualització a les pimes i autònoms i dinamitzar l’economia del país. A l’edició d’enguany, que es celebrarà els propers 1 i 2 de juliol al recinte de Montjuïc, desdoblarà l’oferta incorporant l’àrea Bizpimes. En aquesta nova àrea s’oferiran eines i solucions concretes per tal que les petites i mitjanes empreses i els autònoms accelerin el seu creixement empresarial. A més, també hi haurà l’àrea Bizemprèn per a tots els emprenedors que vulguin fer realitat el seu projecte.

La patronal reforçarà aquesta àrea a través, entre d’altres accions, de les seves taules d’assessorament personalitzat que es distribuiran en tres temàtiques diferenciades: Finançament, on la patronal oferirà assessorament personalitzat i informació sobre alternatives i productes financers, bancaris i no bancaris, adients a cada cas, Espai Contact-Talent, on es proposarà la captació de recursos humans amb perfils professionals que responguin a ofertes de treball concretes, i E-solutions, que es centrarà en l’assessorament de comunicacions intel·ligents, sistemes de gestió, CRM, e-factures, seguretat o business intelligence.

A més, a través d’un estand propi de PIMEC, es reforçaran les activitats per atendre consultes de compra i venda d’empreses, per ajudar a reinserir professionalment persones empresàries, autònomes i emprenedores que s’han quedat sense activitat i per afavorir el networking entre pimes que desitgin incrementar la seva xarxa de contactes, captar clients potencials o generar sinèrgies i col·laboracions entre negocis.

Paral·lelament, PIMEC oferirà de forma complementària 20 ponències d’interès empresarial centrades en gestió empresarial, solucions TIC, internacionalització, finançament, etc. A més, celebrarà una nova edició del seu Mercat Financiapyme, trobada que posa en contacte empreses prèviament seleccionades amb entitats públiques i privades nacionals i internacionals que ofereixen finançament. En aquest fòrum, les companyies poden presentar el seu projecte empresarial de forma directa, millorant les condicions d’accés a préstecs.

Per acabar, celebrarà també en el marc de Bizbarcelona el seu tradicional sopar anual que aplega gairebé un miler de petits i mitjans empresaris i al qual assisteixen també representants polítics i institucionals. Durant el transcurs d’aquest acte, tindrà lloc el lliurament dels Premis Pimes 2015, que reconeixen les millors iniciatives empresarials realitzades a Catalunya durant l’any passat en diferents àmbits.

Switch to mobile version