Autor Esports
29 Juny 2015 a 11:30

Mònica Weisz es proclama Campiona de Catalunya de Veterans

Francesc Castells ho guanya tot en categoria 60 anys

Mònica Weisz // Imatge cedida pels Falcons de Sabadell

Mònica Weisz // Imatge cedida pels Falcons de Sabadell

La jugadora del Falcons de Sabadell Mònica Weisz  va penjar-se la medalla d’or en la prova individual femenina del Campionat de Catalunya de veterans celebrat aquest cap de setmana passat a Calella, culminant d’aquesta manera una temporada espectacular.

Weisz que ja ho havia guanyat tot en el Campionat d’Espanya de la categoria a Altea, es va alçar amb la victòria final en la competició catalana després de guanyar a Mercè Mañé (CC Sants) per 3-0 en la finalíssima del torneig. En semifinals havia superat a Julia Barrera (Sant Cugat) per 3-0 mentre que Mañé ho va fer a Gemma Sayol (El Centre) por 3-1.

Francesc Castells en lo más alto

També ha triomfat el veteraníssim de la SCR El Ciervo, Francesc Castells. Si en el Campionat d’Espanya va fer el triplet, en el campionat català no ha estat menys, i va aconseguir també el triplet. Va guanyar tant en individuals com en parella al costat de Rafael Agea. En l’individual, Castells va vèncer en semifinals a Jordi Cochran per 3 a 1 i en la final a Joan Sues (Olesa) per 3 a 0.

Cal destacar també la medalla de bronze de Joan Almendros i la victòria en doble (40anys) de la parella Xavi Villoro i Angel Boix.

Switch to mobile version