Autor Futbol
13 Juny 2015 a 10:30

Miguel Álvarez serà el nou entrenador del CE Sabadell

Ha firmat un contracte per les dues pròximes temporades

Signatura del contracte // Imatge cedida pel CE Sabadell

Signatura del contracte // Imatge cedida pel CE Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell ha arribat a un acord per a la contractació de Miguel Álvarez com a nou entrenador del primer equip. El tècnic andalús firma fins al 30 de juny de 2017 i serà presentat aquest dilluns 15 de juny a la 1 del migdia a la sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta.

Álvarez va declarar després de firmar el seu contracte que “estic molt content d’haver-me incorporat a un club històric com és el CE Sabadell. Espero estar a l’altura d’aquest gran repte“. El tècnic andalús es converteix així en el nou tècnic del primer equip per a les dues pròximes temporades.

Álvarez compta amb una àmplia trajectòria en el futbol català i a la Segona Divisió B, competició en la qual ha dirigit a equips com el Lorca Deportiva CF, CF Badalona, CD Leganés i CE L’Hospitalet. En aquest últim club, i després de dirigir-ho en dues etapes, es va quedar a les portes de de pujar a la Lliga Adelante. També té experiència a la divisió de plata del futbol espanyol, ja que va aconseguir l’ascens amb el Terrassa FC en la temporada 2000/01. En els dos cursos següents, el conjunt egarenc es va consolidar a Segona Divisió sota les seves ordres. En aquesta categoria, a més, també va dirigir l’AD Alcorcón en la temporada 2013/14.
Switch to mobile version