Autor Futbol
16 Juny 2015 a 11:30

Miguel Álvarez presentat com a nou tècnic arlequinat

Intentarà que el CE Sabadell proposi un joc vistós

Presentació de Miguel Álvarez coma tècnic arlequinat // Imatge cedida pel CE Sabadell

Presentació de Miguel Álvarez coma tècnic arlequinat // Imatge cedida pel CE Sabadell

El nou tècnic del CE Sabadell, Miguel Álvarez, va assegurar ahir en la seva presentació com a tècnic arlequinat que el seu equip intentarà proposar un joc vistós. En aquest sentit, Álvarez ha assenyalat durant la seva presentació que  “Els aficionats arlequinats han d’estar orgullosos de la nostra actitud i el nostre futbol. Vull fer una proposta maca de joc i, evidentment, també vull guanyar.

El míster andalús ha apel·lat a la calma en aquests moments de canvis. No podem decidir la plantilla amb presses. Som optimistes amb el projecte atractiu que volem fer, va admetre el tècnic, que apel·la a la calma en aquest moments de canvi.

Miguel Álvarez va comentar que “Intentarem incorporar jugadors que s’adaptin a la meva filosofia de futbol. Volem plasmar una idea de joc al camp, que els jugadors s’identifiquin amb el projecte i els aficionats ho gaudeixin“.

El tècnic comentava que s’haurà de treballar molt i amb paciència però afegia que “Estic molt il·lusionat davant aquest projecte a mig-llarg termini que estarà centrat en gent jove. També fitxarem jugadors veterans per tal que aquests facin costat als més joves. Volem fer una proposta de futbol interessant

Els seus ajudants en el CE Sabadell

 La roda de premsa també va servir perquè älvarez deixés definit el cos tècnic. D’aquesta manera, el segon entrenador serà Santi Álvarez, mentre que Pepe Delgado s’encarregarà de l’àrea d’scouting. Jordi Hernández, per la seva banda, serà el preparador físic del CE Sabadell.

Switch to mobile version