Autor Societat
27 Juny 2015 a 15:00

Matadepera presenta el seu Visor Urbanístic

El portal web està disponible des de la setmana passada

Mapa general de Matadepera // Imatge cedida per l'Ajuntament de Matadepera

Mapa general de Matadepera // Imatge cedida per l’Ajuntament de Matadepera

L’Ajuntament de Matadepera ha posat a disposició dels matadeperencs un portal web amb la informació del planejament urbanístic vigent al terme municipal accessible des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, i sense necessitat de realitzar una consulta als Serveis Tècnics municipals.

El Visor Urbanístic de Matadepera va adreçat a professionals del sector, com arquitectes o enginyers, perquè disposin d’un accés immediat a la normativa urbanística municipal en l’elaboració de projectes dins el terme municipal de Matadepera, però també a ciutadans que vulguin conèixer la situació urbanística de les seves propietats en un sol clic.

D’entre les funcionalitats que es poden trobar a l’enllaç hi ha el mapa interactiu del municipi, el planejament urbanístic municipal i la consulta de normativa urbanística. Altres característiques del Visor Urbanístic són la gestió de capes d’informació gràfica per part de l’usuari, mapes de cartografia, satèl∙lit, parcel∙lari cadastral i planejament urbanístic en vigor, eines de zoom i consulta de dades, cercador per adreça i referència cadastral i consulta de la normativa urbanística específica de la finca seleccionada.

Switch to mobile version