Autor Esports
25 Juny 2015 a 17:00

La sabadellenca Mònica Weisz la gran favorita en el Campionat de Catalunya de veterans

Es jugarà a Calella

Montse i Mònica Weisz // Imatge cedida pels Falcons Sabadell

Montse i Mònica Weisz // Imatge cedida pels Falcons Sabadell

La palista sabadellenca, Monica Weisz, actual campiona d’Espanya en les proves d’individuals, dobles, dobles mixtos i equips al costat de la seva germana bessona Montse, és la gran favorita en la Segona Fase del Campionat de Catalunya de veterans que es jugarà el proper cap de setmana a Calella. Weisz competirà en individuals i dobles mixtes al costat del falconista Joan Carles Ballester.

En la prova individual femenina, la palista sabadellenca és la gran favorita, i és que Mònica Weisz és la número  de la categoria a Catalunya i en el panorama nacional, on aquesta temporada es va penjar la medalla d’or.

Aquest cap de setmana, la sabadellenca pot posar la cirereta a una temporada espectacular.

Switch to mobile version