Autor Societat
22 Juny 2015 a 17:00

La Plataforma Soterrament FGC ARA confia garantir el soterrament fins el castell de Can Feu

Demanen que sigui una de les prioritats del nou govern municipal

Tram d'un pas dels ferrocarrils per Sabadell // Imatge del web Facebook de la Plataforma Soterrament FGC ARA

Tram d’un pas dels ferrocarrils per Sabadell // Imatge del web Facebook de la Plataforma Soterrament FGC ARA

La Plataforma Soterrament FGC ARA confia poder tractar en els propers dies temes fonamentals per a garantir el soterrament fins el castell de Can Feu. Des de la Plataforma celebren que el nou govern municipal estigui format per forces que han estat clarament compromeses per fer realitat el soterrament dels FGC fins el castell de Can Feu ara i que aquest compromís esdevingui una de les seves prioritats.

Després de l’aturada pel període electoral i la constitució del govern municipal, des de la Plataforma confiem poder reemprendre quan abans la dinàmica de treball i concretar aquells temes que han de garantir el soterrament.

La Plataforma ha sol·licitat una reunió urgent amb el nou govern municipal per tractar tots aquells aspectes relacionats amb el soterrament, com són:

  1. la concreció de la proposta de la Comissió Tècnica al projecte constructiu
  2. la situació de les obres de perllongament
  3. l’encaix dels calendaris amb el soterrament fins el castell
  4.  la concreció del finançament

La Plataforma confia que el nou govern municipal no tan sols doni suport a aquest temes, sinó que esdevingui una part activa per fer realitat el soterrament dins les obres del perllongament actualment en curs, assumint així el seu compromís electoral.

Negociacions amb el Parlament

Per altra banda, des de la Plataforma Soterrament FGC ARA, s’estan realitzant gestions amb els grups parlamentaris del Parlament de Catalunya perquè aquest presenti una esmena al Pressupost de la Generalitat, amb la finalitat que el govern de Catalunya habiliti la partida pressupostària corresponent que garanteixi la despesa per fer el soterrament ara, com a obra complementària a les obres de perllongament.

Des de la Plataforma consideren que cal tancar tots els temes relacionats amb el soterrament abans de la contesa electoral prevista pel 27 de setembre, per tal que aquesta no sigui un motiu de paràlisi de les decisions a prendre per a garantir el soterrament fins el castell de Can Feu.

Switch to mobile version