Autor Atletisme
30 Juny 2015 a 11:30

La cursa The Mosquito Run comptarà amb la presència de Marc Bartra

L’esdeveniment serà el 4 de juliol a Sabadell

The Mosquito Run // Imatge del web The Mosquito Run

The Mosquito Run // Imatge del web The Mosquito Run

La cursa popular The Mosquito Run by Bloom serà el proper 4 de juliol a partir de les 18:0 al Parc Catalunya de Sabadell. La jornada, amb una previsió de 2.000 i 2.5000 corredors, es presenta sota un ambient festiu, lúdic i esportiu en el que també hi haurà un concert al finalitzar la cursa, sorteig de regals i música en directe.

La cursa comptarà amb la presència de Marc Bartra, jugador del Futbol Club Barcelona, que donarà la sortida a la cursa i farà lliurament dels premis i regals un cop finalitzada. La  cloenda inclou un sopar gratuït pels corredors gentilesa d’IKEA, un concert en directe del grup El Mosquito del Garito i sessió de música en viu per part de Flaix FM.

Cal dir que The Mosquito Run és una iniciativa solidària ja que recaptarà fons per el Rebost Solidari de Sabadell, present també el dia de la cursa per conscienciar a la població de la seva tasca.

Switch to mobile version