Autor Política
10 Juny 2015 a 17:00

Joan Carles Sánchez dóna el pin d’or d’alcalde al Museu d’Història de Sabadell

Sánchez diu que té ganes “de tornar a ser un ciutadà normal”

Joan Carles Sánchez, amb el pin d'or i la targeta que ha donat al Museu d'Història // Foto: E. Prunera

Joan Carles Sánchez, amb el pin d’or i la targeta que ha donat al Museu d’Història // Foto: E. Prunera

 

L’alcalde en funcions, Joan Carles Sánchez, ha donat al Museu d’Història de Sabadell el pin d’or de la ciutat que tenia com a alcalde, i la targeta de fitxar quan va entrar a treballar a l’Ajuntament com a administratiu del grup municipal socialista. En una roda de premsa, Sánchez ha valorat positivament els prop de 20 anys que ha passat al consistori.

Tot i això, l’encara alcalde en funcions (fins dissabte) ha apuntat que “necessito temps per valorar el que ha passat els dos darrers anys”, una etapa que ha qualificat amb “molts clars-obscurs”. “He après molt de la condició humana”, ha afegit Sánchez en referència a aquests últims dos anys, “però necessito més temps per tenir un judici més equànime”.

Preguntat pel que ha estat el pitjor que ha viscut com a alcalde, Sánchez ho ha tingut clar: “la crisi del cas Mercuri i la imatge que ha projectat de Sabadell. Pel que fa al més positiu, l’alcalde en funcions ha destacat “el coneixement de la realitat intangible de la ciutat; Sabadell és un municipi amb capes superposades, tot formant una realitat calidoscòpica”.

Als nous regidors que formaran dissabte el nou Ajuntament, Sánchez els recomana “conèixer la realitat de Sabadell i posar els interessos de la ciutat per davant dels partidistes”. L’alcalde en funcions ha reconegut, però, que desitja deixar de ser el màxim representant de la ciutat. “Tinc ganes de tornar a ser un ciutadà normal”, ha conclòs.

Switch to mobile version