Autor Bàsquet
29 Juny 2015 a 17:30

IV Campionat d’Espanya d’Escoles de Bàsquet en Cadira de Rodes

Entre el 3 i el 5 de juliol

cartelbsr2015

El Club Esportiu Sant Nicolau i la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FEDDF) organitzen el IV Campionat d’Espanya d’Escoles de Bàsquet en Cadira de Rodes.

Es durà a terme integrament a Sabadell entre divendres 3 de juliol i diumenge 5 de juliol. El torneig està patrocinat per Santa Lucía. Les magnífiques instal·lacions del Pavelló Nord seran l’escenari d’aquest campionat que reunirà a les joves promeses del Bàsquet en Cadira de Rodes (BCR) de tot el país.

Equips com el BSR Econy Gran Canaria, CAI Deporte Adaptado de Zaragoza (vigent campió) i els amfitrions del CE Sant Nicolau, participaran en una quarta edició en la que també participaran les seleccions d’Andalucia, Comunitat de Madrid i Euskadi.

La competició, d’accés gratuït, s’iniciarà divendres 3 de juliol a la tarda amb els primers partits d’una fase de grups que continuarà durant el matí del dissabte dia 4. Durant la tarda del mateix dissabte es jugaran les semifinals, i diumenge 5 de juliol es disputaran els partits finals pel 5è i 6è lloc, 3r i 4t lloc, i 1r i 2n lloc.

D’altra banda, es realitzaran activitats en paral·lel com minitallers de formació sobre el BCR com motor d’aprenentatge, la disputa del 1r Torneig Mini de Bàsquet en Cadira de Rodes, i la celebració d’un partit inclusiu entre d’altres.

Trobareu més informació i inscripcions al web del campionat: https://promesasbsr2015.wordpress.com/

Switch to mobile version