Autor Societat
10 Juny 2015 a 14:00

Irene Rigau inaugura l’Escola Marta Mata de Barberà

Durant l’acte d’inauguració s’ha descobert una placa commemorativa

Inauguració de l'Escola // Imatge cedida per l'Ajuntament de Barberà del Vallès

Inauguració de l’Escola // Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà del Vallès

Irene Rigau, consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i Ana del Frago, alcaldessa de Barberà, van inaugurar aquest dilluns l’Escola Marta Mata de Barberà del Vallès. A l’acte també hi van assistir Lluís Baulenas, director dels Serveis Territorials Vallès Occidental, Òscar Garcia, director del centre, diversos regidors del consistori barberenc i membres de la comunitat educativa de la ciutat.

Rigau va recordar que “el valor especial d’aquests actes, perquè sempre q ue s’inaugura una escola es fa un pas més en la millora de la infraestructura educati va i això sempre s’ha de celebrar” . La consellera va voler agrair al professorat del centre la seva implicació en el projecte educatiu així com per “garantir la prestació de l’educació a Barberà. Hem de procurar que aquests alumnes arribin a 6è i estic convençuda que així serà, perquè s’ha arrencat aquest projecte amb il·lusió i amb caràcter personal“.

Rigau també va recordar a la pedagoga, Rosa Sensat, “una mestra que Marta Mata admirava molt“. Per la seva part, del Frago, va reconèixer l’esforç de “totes aquelles persones que des de fa molt de temps hem treballat i hem esmerçat en esforç per fer que al setembre l’Escola Marta Mata pogués ser una realitat”.

Durant l’acte d’inauguració també es va descobrir una placa commemorativa i es van poder visitar les instal·lacions i les classes per conèixer de prop el projecte educatiu de l’Escola Marta Mata. Com a record l’Escola va convidar totes les persones presents a dipositar una pedra amb el seu nom en un gerro que s’ubicarà al vestíbul del centre, per tal de recordar la participació de tota la comunitat educativa, família i representants polítics, entre d’altres, en la creació del centre.

Switch to mobile version