Autor Atletisme
8 Juny 2015 a 17:00

Èxit en la primera edició de la Women Race El Corte Inglés

Hi van participar prop d’un miler de persones

Women Race El Corte inglés // Imatge cedida per WomenRaceECI

Women Race El Corte inglés // Imatge cedida per WomenRaceECI

Prop d’un miler de persones van participar diumenge al matí a la primera edició de la Women Race El Corte Inglés, una cursa destinada majoritàriament a`l públic femení  i que va significar una festa de la solidaritat i l’esport.

Les participants, que vestien una samarreta de color coral, han recorregut els cinc quilòmetres de que constava la cursa per les zones més cèntriques de Sabadell. La cursa, tenia la sortida i arribada a l’avinguda Francesc Macià, prop del Corte Inglés. Els beneficis d’aquesta primera edició es destinaran a l’Oncolliga-Fundació lliga Catalana d’ajuda Oncològica.

Pel que fa a la cursa en si, la guanyadora d’aquesta primera edició de la Women Race El Corte Inglés va ser l’atleta de l’Avinent Manresa, Meritxell Soler, amb un registre de 18 minuts i 11 segons, mentre que la seva companya d’equip, Lorena Cubillas entrava en segona posició amb un tems de 18 minuts i 52 segons, més de mig minut que la tercera corredora Berta Estragués del CA Vic.

Switch to mobile version