Autor Cultura
5 Juny 2015 a 11:30

Els infantils de El Ciervo Teatre estrenen “Un embolic de rates i gats”

Obra escrita per la sabadellenca Anna Tortajada

Fragment de l'obra “Un embolic de rates i gats” a càrrec dels infantils de El Ciervo Teatre

Fragment de l’obra “Un embolic de rates i gats” a càrrec dels infantils de El Ciervo Teatre // Imatge cedida per El Ciervo Teatre

El proper dissabte 13 de juny a les 18.00h, El Ciervo Teatre estrenarà l’obra de teatre infantil d’enguany. Els infantils de la companyia local presentaran “Un embolic de rates i gats”, un text teatral de l’autora de Sabadell Anna Tortajada.

Els contes de la rateta presumida, el flautista d’Hamelín i el gat amb botes es barregen; i la rateta presumida sobreviu al drama d’Hamelín i es casa amb el gat amb botes. Així, la rateta esdevé protagonista i crea un fil conductor a través de la trama argumental dels tres contes.

Enguany, tal com la companyia ja va fer a la temporada passada, continuaran col·laborant amb el Rebost Solidari, entitat que dóna suport a unes 2.500 famílies de Sabadell. D’aquesta manera, El Ciervo Teatre donarà un 10% de la recaptació de la temporada, exceptuant l’obra de teatre infantil que compta amb un altre tipus de recaptació. En aquest cas, enlloc de pagar l’entrada els espectadors hauran de dur 1Kg d’aliment no periple.

Aplicant aquest sistema, l’any passat, El Ciervo Teatre va aportar prop de 300Kg d’aliments no periples en un sol cap de setmana de feina dels més menuts, a banda de la donació directa a l’entitat El Rebost Solidari.

Enguany, es pretén repetir l’experiència, amb l’esperança d’aportar més ajuda que l’any passat. L’obra es podrà veure el dissabte 13 de juny a les 18.00h, i el diumenge 14 de juny a les 12.00 i a les 18.00h.

Switch to mobile version