Autor Bàsquet
3 Juny 2015 a 17:00

El Sènior Femení del CE Sant Nicolau es proclama campió de 1a Catalana

L’equip ascendeix a Copa Catalunya‏

La final a quatre disputada pel Sènior Femení del CE Sant Nicolau el passat cap de setmana a Sant Feliu de Llobregat on es va proclamar campió de 1a Cataluna i es va fer amb l'ascens a Copa Catalunya // Imatge cedida per CE Sant Nicolau

La final a quatre disputada pel Sènior Femení del CE Sant Nicolau el passat cap de setmana a Sant Feliu de Llobregat on es va proclamar campió de 1a Cataluna i es va fer amb l’ascens a Copa Catalunya // Imatge cedida per CE Sant Nicolau

El Sènior Femení del CE Sant Nicolau fa història: l’equip femení sabadellenc de bàsquet ha conquistat la Final a 4 i l’ascens a Copa Catalunya.

El passat cap de setmana,  30 i 31 de maig,  es disputava a Sant Feliu de Llobregat, al Baix llobregat, la Final a Quatre de 1a Categoria Catalana, on el Sènior Femení del CE Sant Nicolau  arribava després de proclamar-se campió de lliga del Grup 2.

La 1era semifinal la disputaria el conjunt grana davant el Barça CBS-Blau (2on classificat del Grup 2), mentre que a l’altre semifinal enfrontava a CB Granollers (2on classificat del Grup 2) i CEJ L’Hospitalet (1er classificat del Grup 1).

SEMIFINALS: Barça CBS-Blau 44 –CE Sant Nicolau  55

Jugadores CE Sant Nicolau i anotacions: Vintró (-), Duran (3) , Verge (6), Negrebetska (7), Fuentes (3), Viana(14), Capdevila (5), Raya (1) , Bonet (12), Cornet (4) , Díaz (-) , Lecha (-)

Al principi, el Barça va aprofitar les imprecisions del CE Sant Nicolau però mica en mica les de Sabadell es van deixar anar i amb atacs molt fluids i encertats sumat a una defensa asfixiant van aconseguir tancar el quart amb un favorable 8-18 (min 10).

El segon quart va ser igual, les sabadellenques seguien sòlides en defensa i dominaven la pintura, això va servir per ampliar l’avantatge (18-36 descans).

En el tercer quart el Barça va anar fort, i va aconseguir reduir diferències i posar nervioses a les de Sabadell  (32-43 min 30).

En el darrer període, les granes van recuperar la paciència en atac i van posar ordre en la línia defensiva. D’aquesta manera van mantenir l’avantatge fins el final de partit aconseguint el passaport per la final.

FINAL: CE Sant Nicolau 49 – CB Granollers 39

Jugadores CE Sant Nicolau  i anotacions: Vintró (3), Duran (-), Verge (7), Negrebetska (8), Fuentes (-), Viana(6), Capdevila (18), Raya (2) , Bonet (5), Cornet (-) , Díaz (-) , Lecha (-).

La grada “Lau” es va desplaçar en massa al pavelló Juan Carles Navarro de Sant Feliu de Llobregat, per donar suport al sènior davant una fita històrica pel nostre club.

La final va començar amb molts nervis, la primera cistella no va arribar fins el minut 4, moltes imprecisions per part dels dos equips, no obstant el Granollers es qui va aconseguir entrar en el partit abans i avançar-se en el primer quart (9-12 min 10).

En el segon període les granes van controlar el atacs i es mostraven més sòlides en defensa, fet que van aprofitar per posar-se per davant en el marcador (21-19 min 20).

A la represa, les sabadellenques van sortir molt inspirades i amb un parcial de 6-0 aconseguien obrir escletxa en el marcador (27-19 min 25). El Granollers no va llençar la tovallola i retallava diferències abans de la fi del tercer quart (31-26 min 30).

El darrer període va ser molt emocionant, el Granollers es va acostar en el marcador amb un 33-31 (min 35), però la reacció del Sant Nicolau esperonat per la seva afició no va tardar en arribar, i un parcial de 16-8 en els darrers minuts, convertien el matx en una autèntica festa de color grana.

El CE Sant Nicolau, després d’encadenar 19 partits seguits sense perdre, es convertia en el Campió de Catalunya de 1era Catalana, fent oficial l’ascens a Copa Catalunya.

Switch to mobile version