Autor Esports
1 Juny 2015 a 15:30

El sabadellenc Ferran Brugada ascendeix a Superdivisió de tenis taula

Ho ha aconseguit amb el CER l’Escala

Robert Coll, Ramón Mampel, Dani Torres y Marc Clotet en Zaragoza // Imatge cedida per Club Falcons Sabadell

Robert Coll, Ramón Mampel, Dani Torres y Marc Clotet en Zaragoza // Imatge cedida per Club Falcons Sabadell

El CER l’Escala va aconseguir el cap de setmana passat l’ascens a la Superdivisió masculina de de tennis de taula en la fase celebrada a la sala Jorge Cardona del CAI Santiago a Saragossa.

L’equip català, format pel barcelonès Dani Torres, el sabadellenc Ferran Brugada i els egarencs Marc Clotet i Ramon Mampel, van guanyar al Collado Mediano per 4-0 en l’eliminatòria de campions, aconseguint d’aquesta manera l’ascens directa a la màxima categoria. Amb aquesta victòria l’Escala ha guanyat els 23 partits disputats aquesta temporada, els 22 de lliga regular i el partit d’ascens directa.

L’egarenc Marc Clotet va ser el MVP de l’eliminatòria, guanyant als madrilenys Alfredo Carneros per 3 a 1 i a Diego Sánchez pel mateix resultat.

La victòria la va obrir el sabadellenc Ferran Brugada, qui va donar el primer punt a l’equip català en guanyar a Diego Sánchez. Amb 1 a 0 Clotet va sumar el punt d’or en guanyar a una de les millors raquetes del tenis taula espanyol, Alfredo Carneros. Dani Torres posava el 3 a 0 en el marcador guanyant a Miguel Chamorro i novament Clotet posava la cirereta al pastís a una magnífica temporada.

El quartet format per Dani Torres, Ferran Brugada, Ramón Mampel i Marc Clotet han aconseguit un nou èxit en la seva carrera. Brugada i Mapel ja sabien el que era un ascens a Superdivisió, ja que ho havien aconseguit amb el Club Falcons Sabadell l’any 2008.

Switch to mobile version