Autor Societat
13 Juny 2015 a 18:00

El Govern difon la Llei per a garantir els drets de les persones LGTBI

Vol combatre l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia

Bandera gai // Imatge del web Wikimedia Commons

Bandera gai // Imatge del web Wikimedia Commons

La Generalitat de Catalunya ha endegat una campanya de difusió a televisió i ràdio per a donar a conèixer la Llei per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia. La campanya, que s’emetrà als mitjans públics en dues onades durant els mesos d’estiu, informa sobre l’aprovació de la Llei, alhora que convida les persones LGTBI que sentin vulnerats els seus drets a trucar al 012.
A més, la Secretaria de Família del Departament, que té les competències en matèria de no-discriminació de les persones LGBTI, ha habilitat una línia per donar atenció especialitzada a les trucades sobre fets discriminatoris contra aquest col·lectiu. La mateixa Llei estableix que cal fer difusió de l’existència i continguts del nou marc reglamentari. En aquest sentit, la campanya iniciada pel Govern suposa un pas més en el compliment d’aquest mandat.
A banda de la campanya, en l’àmbit de la difusió de la Llei, el Govern ja ha dut a terme una important tasca informant a tots els departaments de la Generalitat i representants institucionals. També mitjançant el Departament d’Interior a totes les comissaries de Mossos d’Esquadra i a través del butlletí de la Conselleria d’Empresa i Ocupació, així com a través del web, xarxes socials i butlletins propis del Departament de Benestar Social i Família.
Switch to mobile version