Autor Esports
18 Juny 2015 a 17:00

El Falcons de Sabadell lluita pel Triplet en Veterans

Només els hi falta el Campionat de Catalunya

Falcons A i Falcons B // Imatgte cedida pel Club d'Els Falcons

Falcons A i Falcons B // Imatgte cedida pel Club d’Els Falcons

El Club Falcons de Sabadell de tennis de taula  tindrà aquest cap de setmana la possibilitat de fer el primer triplet de la seva història en la categoria de veterans. Després de guanyar el Campionat d’Espanya i la Lliga, lluitaran pel Campionat de Catalunya.

Els falconistes, amb un trident format pels germans Joan i Mònica Weisz al costat de Joan Barberà, buscaran el seu primer títol en el Campionat de Catalunya de tennis de taula que es jugarà a Calella, Maresme.

Després de fer una gran temporada, on han guanyat el Campionat d’Espanya a Altea i el títol de Lliga, els falta arrodonir la temporada amb el català per equips.

Segurament no serà gens fàcil, s’hauran de guanyar en la taula des del primer partit.

En la fase de grups, el Falcons A ha quedat enquadrat al costat de la SCR El Cérvol (Xavi Villoro, Quim Badia, Juan Ortega i Jordi Vila), el Centri A i el Gimnàstic de Tarragona. Els dos primers de grup es classificaran per als quarts de final.

És certamen on cal tenir en compte, a més de Falcons A i el Cérvol, a Falcons B (Xavi Garcia, Ignasi i Montse Weisz), el Canet de Josep Maillo, Mariano Jodar i Josep Cots, el Parets de Miquel Molina i Fèlix Julià, el Tramuntana amb Jaume Muntada i Antonio Oña, el Ateneu 1882 de Sant Joan Despí o el Vic capitanejat per Jordi Carceller.

El Falcons B s’enfrontarà en la fase de grups al Tramuntana de Figueres, al Canet i al Centri C. El seu objectiu és classificar-se entre els dos millors de grups per estar en cambres i lluitar per una medalla.

I el grup de tres compost per Ignasi i Montse Weisz i Xavi García té qualitat suficient per pujar al podium. Però per a això haurà de superar a equips de gran categoria com el Tramuntana o Canet, dos equips a tenir en compte en la cita catalana.

També en competició i amb ganes i il·lusió de fer-ho ben el Falcons C, format per Santi Carol, Andrés Cano, Joan Carles Ballester i Alex Menéndez. Els sabadellencs s’enfrontaran en la fase de grups a Parets B del també “sabadellenc” Miquel Molina, el Centri B amb el destacat palista Jordi Perpinyà i el Vic TT del crack Jordi Carceller que al costat de Lluís Peix, Pere Ausió, Joan Cussó i Jordi Borrull formen un gran equip.

Cal destacar la representació de palistes de la SCR El Cérvol que estaran a Calella. El Cérvol és candidat a guanyar el títol en veterans de més de 50 i 60 anys. Els Vicenç Blasco, Francesc Castells, Angel Boix, Ricard Palau, Josep Madurell o Rafael Agea tenen molt a dir en aquesta competició per equips defensant els colors del seu club.

Switch to mobile version