Autor Bàsquet
11 Juny 2015 a 17:00

El Club Esportiu Sant Nicolau organitza una nova edició del “Bàsquet al Carrer”

Les incripcions ja estan obertes

Bàsquet al carrer // Imatge del web del CE Sant Nicolau

Bàsquet al carrer // Imatge del web del CE Sant Nicolau

Per quinzena temporada consecutiva el Club Esportiu Sant Nicolau organitza una nova edició del “Bàsquet al Carrer”, 3×3 Streetball Sabadell

Tindrà lloc el proper 21 de juny a les instal·lacions del pati de l’Escola Sant Nicolau. Està obert a totes les categories, tant en categoria masculí com femenina, així com també  a la ja habitual “Categoria Inclusiva” que permet competir en el format de 4×4 i en un mateix equip a jugadors disminuïts físics que juguen en Cadira de Rodes i a jugadors de bàsquet convencional.

Enguany també es comptarà amb la categoria ‘Menuts Mixte‘, una categoria pensada perquè els més menuts, els nens i nenes nascuts els anys 2008 i 2009 s’ho puguin passar d’allò més bé iniciant-se en el nostre esport preferit

Et pots descarregar el tríptic d’inscripció junt amb el Reglament. Ja es poden realitzar les incripcions a la web de Sant Nicolau,que estaran obertes fins el proper 19 de juny. El preu d’incripció es de 36 euros per equip.

Switch to mobile version