Autor Ensenyament
3 Juny 2015 a 11:30

Cal Molins ofereix nous cursos del sistema SAP i de carnet de conducció de carretons

Inscripcions obertes

El Vapor Llonch // Foto: Anna Sardà

El Vapor Llonch // Foto: Anna Sardà

A partir d’aquesta setmana, l’Ajuntament de Sabadell mitjançant el Vapor Llonch, obra les inscripcions per a dos nous cursos presencials adreçats tant a persones en actiu com en situació d’atur. L’objectiu d’aquests cursos és ajudar a totes aquelles persones interessades a ampliar els seus coneixements i millorar el seu currículum.

El primer curs que es proposa, entre el 17 de juny i el 29 de juliol, és el “SAP Business One”, dirigit a persones que vulguin explotar les possibilitats del sistema SAP (Sistemes, Aplicacions i Productes en Processament de dades). Aquest curs respon a la demanda creixent de les empreses que demanen cada vegada més professionals formats en aquesta eina de gestió per a PIMES. A través del “SAP Business One”, que s’impartirà a les instal·lacions del Centre de Formació Cal Molins, s’aprendran les prestacions d’aquest programa i les facilitats que ofereix per a la producció, gestió de materials, vendes i distribució, finances i servei al client d’una empresa.

El segon curs, que es realitzarà entre el 20 i el 23 de juliol, és per obtenir o actualitzar el Carnet de conducció de carretons per a persones majors de 18 anys, per tal que els permeti treballar en el sector logístic. El curs consta de 16 hores de les quals 4 són teòriques i s’impartiran a Cal Molins, i 12 de pràctiques que es desenvoluparan en instal·lacions especialitzades.

La inscripció ja està oberta i les places són limitades. Per tal de consultar els programes de cada curs, així com el seu cost i la formalització de la preinscripció es pot visitar el web del Vapor Llonch.

A més d’aquest oferta formativa presencial, al llarg de l’any també s’ofereix a persones en atur o en actiu, la possibilitat de desenvolupar una formació a distància a través de la plataforma Aula Mentor. Una plataforma gestionada pel Vapor Llonch i el Centre Nacional d’Informació i Comunicació Educativa del Ministeri d’Educació.

Els alumnes disposen de més de 100 cursos de tots els sectors professionals. Per a cada curs, a l’alumne se li assigna un tutor especialitzat que fa el seguiment i resol els problemes que puguin sorgir a través d’Internet. La durada del curs depèn del ritme d’aprenentatge de l’alumne, encara que el mínim establert són dos mesos. Un cop finalitzades les activitats del curs, i quan el professor consideri que l’alumne està preparat, es pot optar al Certificat d’Aprofitament, una avaluació del curs de forma presencial a l’Aula Mentor.

D’altra banda, per a totes aquelles empreses que tinguin la necessitat de millorar la formació del seu personal, el  Vapor Llonch també ofereix serveis de disseny d’accions formatives de qualsevol tipus i per a qualsevol sector.

Switch to mobile version