Autor Sanitat
30 Juny 2015 a 17:00

Acte de suport dels Iaioflautes per la sanitat pública

A la protesta es van sumar membres de la Plataforma de Treballadors del Taulí

Els manifestants davant el Taulí // Foto: Ernest Prunera

Els manifestants davant el Taulí // Foto: Ernest Prunera

 

Una setantena de persones han participat en l’acte de protesta contra la precarització de la sanitat pública que ha tingut lloc aquest matí, 30 de juny, davant el Taulí. Els manifestants formaven part principalment dels col·lectius dels Iaioflautes i de la Plataforma de Treballadors del Taulí.

Els organitzadors de l’acte han muntat un estand amb cartells i pancartes en contra de la privatització de la sanitat pública, de la derivació de pacients al sector privat i de les retallades en el pressupost, les quals han causat una degradació en el servei, segons el manifestants.

Els dos col·lectius ja van col·laborar en l’organització d’una marxa per la dignificació de la sanitat pública que va tenir lloc el 8 d’abril. La manifestació va sortir del Parc Taulí i es va dirigir fins a la plaça Sant Roc. Els participants van envoltar l’Ajuntament mentre cridaven consignes contra la precarització de la sanitat pública.

Switch to mobile version