Autor Entitats
1 Juny 2015 a 17:00

1ª Campanya 2015 “Busco la meva mitja taronja”

Està organitzada per la  Lliga Protectora d’Animals de Sabadell

Busco Media Naranja

La Lliga Protectora d’Animals de Sabadell acaba de posar en marxa una nova campanya “Busco la meva mitja taronja” per a un col·lectiu desfavorit, els gossos declarats potencialment perillosos,  que busca el seu adoptant ideal.

 

Busco la mitja taronja

Hola, humans i humanes!

Som un grup d’amics canins que ens volem presentar, perquè estem buscant la nostra mitja taronja, aquella persona o família a la qual farem tan feliç com ella a nosaltres. Ho sabem!

Com que a la majoria ens han catalogat com a GPP, els nostres futurs humans han de saber que hem de tenir llicència i assegurança de responsabilitat civil i que quan sortim a passejar portarem corretja i morrió. Això sí, tots som molt afectuosos amb les persones, tot i que tenim el nostre caràcter, igual que vosaltres els humans.

Ens diem Roc, Carbassa, Keops, Presi, Tibu, Siva, Freya, Luna, Marca, Bullkiman, Boliche, Nuska, Rita, Bianca, Patxi, Prada, Golfo i Homer. A la protectora hem fet molts amics, però ara cadascú necessita una llar on quedar-se per estimar i jugar molt amb la seva nova família.

Ens vols conèixer millor?

 

Aquelles persones interessades es poden posar en contacte amb la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell (ctra. de Sabadell a Caldes, km 24,2): protectora@protectorasabadell.org , 93 726 72 27.

Pots veure aquí la Campanya Mitja Taronja.

 

Switch to mobile version